Pindah rumah lagi!

Sebenarnya kan, mommy sibuk urukan soal pindah rumah. Bulan Mac last tinggal di rumah sekarang ni. Kira mommy tinggal kat BBR ni selama setahun dan beberapa bulan(boleh tak ingat bila masuk pindah). 


Urusan pindah rumah
PACK SEGALA BARANG YANG ADA. Sah sah mommy seorang je la yang kena pack semua barang. DaddyG kerja dan sibuk sangat sekarang ni. Mencari sesuap nasi untuk anak dan isteri kan. 

Mommy pejam mata je buang barang-barang yang tak berguna. Tak berguna dan tak guna tapi masih sayang nak simpan. 

Banyak lagi urusan lain bila nak pindah rumah ni seperti pindah streamyx dan astro. Tukar semua alamat. 

Mommy ada kurang 3 minggu je lagi. Hurmm bertabah lah mommy.

Throwback pindah rumah 2014. Masa tu tengah mengandung Amal. Cabaran jugak la sebab tak boleh buat kerja berat. Sekarang pon cabaran juga dengan anak kecik yang sering minta perhatian. 

Jadinya mommy bukan sibuk pasal pindah rumah je. Mommy juga sibuk dengan 3A yang comel, bijak dan aktif. Mommy juga sibuk dengan dunia blog. Ada event bulan ni :>

24 comments:

  1. Bz yer mommy...pindah rumah elok2 ye...kena byk plan plan tu sebab nak pindha rumah bukan senang kan...amik masa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada 23 hari lagi nak pindah...sempat kot pelan2 kemas

      Delete
  2. Paling suka pindah.. tp nak packing tu x tahan..

    ReplyDelete
  3. Jemput join segmen sy :)

    http://faridaredbellas.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-redbellas.html?m=1

    ReplyDelete
  4. yakin mommy boleh siap uruskan. Mana tak nak pakai barang elok2 tu buat jual pre loved je mommy hehee

    ReplyDelete
  5. mommy kuat! go mommy! eh upah part time maid la kemas rmh...hehe

    ReplyDelete
  6. semoga mummy dapat tangani semuanya..

    ReplyDelete
  7. moga dipermudahkan segala urusan mommy ye..

    ReplyDelete
  8. semoga dipermudahkan urusan mommy ya :)
    PG pula dalam delima nak pindah rumah lagi ke tak :)

    ReplyDelete
  9. Moga urusan dipermudahkanNYA.

    ReplyDelete
  10. Semoga dipermudahkan urusan akak..banyak nak kena uruskan tu.mommy kuat!

    ReplyDelete
  11. kenapa pindah....sayang rumah tu..

    ReplyDelete
  12. memang penat bila pindah rumah ni tapi kalau buat sikit-sikit lama-lama nanti pon boleh siap kan..

    ReplyDelete
  13. Go go mommy irra..ukenduit..kipidap..dongibap..

    ReplyDelete
  14. Semoga dipermudahkan semua urusan mommy. Go go supermommy! =)

    ReplyDelete
  15. semoga urusan mommy dipermudahkan...

    ReplyDelete
  16. Cayok mommy ira! aina bru je pindah rumah 3 minggu lepas... rasa nak patah pinggang. Huhu.. faham perasaan org nk pindah rumah cana =)

    ReplyDelete
  17. tak sabar nak melawat rumah Mommy nnt

    ReplyDelete