Benda yang PALING MALAS mommy buat!

Benda yang PALING MALAS mommy buat adalah LIPAT BAJU. Ya ampun! Mommy paling malas lipat baju. Tapi tapi tapi. Mommy terpaksa rajin jugak la sesekali. 


Kalau nak beli mesin lipat baju, sah tak mampu. Hahahaa. Punya pemalas! 

Disebabkan tengok baju yang banyak juga la mommy update entry ni. Heeee update entry lagi senang dan best. Tapi bersawanh juga entry dua hari sebab mommy serabut kan. 

Sekarang dah tak jadi lipat baju sebab Amal dah jaga. Jap nak belanja gambar Amal sekeping.


Amal dah join Adam dan Anis main. Ok. Mommy sambung bebel next entry. :D

Nak mencari rajin yang hilang :P

8 comments:

  1. Jemput join segmen sy..

    http://faridaredbellas.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-redbellas.html?m=1

    ReplyDelete
  2. ya la...betul tu...
    kadang2 rasa nak muntah bila tengok baju tinggi membukit.

    ReplyDelete
  3. ntah laa feel nak melipat baju tuh jenuh jugak nak mencari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulapasal...menggunung tinggi dah ni

      Delete