Telur masin salai delivery (telur itik)

Beberapa minggu lepas mommy update mengenai Ayam Ladangku Delivery. Kali ini kakak yang buat delivery ayam menambah produk jualan mereka iaitu telur masin salai. Mommy dah beli minggu lepas.  Telur masin salai adalah produk eksklusif daripada The Duck Kingdom. Produk pertama di Malaysia.

Apa yang eksklusif telur masin salai ini?

Telur masin salai ini adalah dari itik free range. Mereka makan secara alami atau organik.


Free range bermaksud mereka makan secara bebas. Itik-itik aka mendapat segala nutrisi yang ada di atas tanah dan dalam tasik. Tiada bahan kimia dlm makanan dan ini bermakna semuanya adalah natural. Sebab itu telur itik ini tidak besar sangat dibandingkan dgn telur itik komersil.


Ready to eat.  Beli dan terus makan.  Tak perlu dimasak / direbus.  Jimat masa.  Sesuai di makan dengan hidangan Nasi, Bubur Nasi, Sup.  Enak untuk dibuat sandwich.  Masak lemak pun boleh. Lagi satu, masak gulai ketam di campur telur masin tersangat ummmphhh. Anda boleh cuba.....

Telur Masin Salai boleh tahan hingga sebulan.  Boleh tahan lebih lama jika  disimpan didalam fridge.

Sekiranya berminat boleh whatsapp +60 12‑219 7998

12 comments:

  1. waa...mcm bagus je ni..mcm organik jugaklah kan

    ReplyDelete
  2. tak pernah makan pun..kecuali telur masin...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. telur masin gak ni kak. cuma salai je

      Delete
  3. Telur masin pun ada yang salai. baru tau. hihi :)

    ReplyDelete
  4. wow.. ohsem.. sesuai nie untuk Ramadhan nanti..

    ReplyDelete
  5. ooo...1st time tengok telur masin salai ni

    ReplyDelete
  6. wahh tak pernah rasa. tapi macam lazat je bila mkn dgn nasi. wahhh! grr lapar pulak rasa hahaa

    ReplyDelete
  7. Ada jual telur itik segar ke??
    Saya mahu beli yag banyak boleh call no 01127274289

    ReplyDelete