Adam manja?

Semalam Adam balik sekolah mommy tanya la "Adam makan apa hari ni?"

"Adam makan nasi.", jawab Adam.

"Adam taknak makan sendiri", sambung Adam lagi.

"Habis siapa suap?", soal mommy.

"Cikgu.", jawab Adam sambil senyum-senyum.

Ermm budak ni. Manja aihh.

Kat rumah memang mommy atau daddy lah yang suap dia makan. Melainkan tiba-tiba dia kata nak makan sendiri. Tapi payah la.  

Adam dapat name tag semalam. 


4 comments:

  1. Manjanya adam...hihi...samerlah ngan anak saya...selalu ngendap time diaorg makan ( Tadika diaorang depan rumah atok diaorang je,biasanya saya akan stay situ sampai diorg habis sekolah )saya dok ngendap kat pintu dapur sekolah.^__^ ..anak keduaku lah si inas yg rajin beriba dengan cikgu sambil cikgu suap makan..hohoho...manja terlebih..yang kakak makan sendiri je..hehehe

    ReplyDelete
  2. Hehe comel btl manjanya. Nak pulak cikgu tu suapkan.. Hehe

    ReplyDelete
  3. atototo siap jelir lidah. gigit kang.comey angat ehhe

    ReplyDelete