Perempuan bila bergambar

Hai girls! Perasan tak korang bila kita bergambar:-

1. Mesti belek muka dulu. Belek muka sekali tudung lah. Kelepet lah. Tudung senget lah. Bedak bercapuk lah. Lipstik hilang lah.

Ada orang buat tak tahu je. Tapi ini untuk girls (mak girls sekali hahahaaa) yang suka bergambar. Mesti nak gambar sentiasa cantik. Tak cantik, tak update dekat mana-mana tau. Muahahahaa

2. "Nak tengok gambar!" Hahaha jadi ke idok gambar tadi tu? 

"Alaaa gemok laaaaa, sekali lagi"

Perempuan bila bergambar
mommy irra dan bella

Sabar je la tukang ambil gambar bila di minta ambil sekali lagi. Maka bertabah lah si suami melayan kerenah si bini. Hahahaha selalu begitu la suami saya. Terima kasih melayan kerenah saya tau. 

3. Menyorok belakang orang supaya tak nampak gemok! Muahahaaa mommy dapat gelaran "amran fan". Amran fan macam tu ke? Mommy pon tak tahu dan tak g ambil tahu. Hahahahaa tak penting pon kan... Janji tak nampak gemok! Kihkihkih

Perempuan bila bergambar
mommy irra dan bella 

4. Mesti kaki tu posing lebih dari muka. Muahahahaaa. Kadang-kadang ambil gambar muka je, tapi kaki kemain posing lebih. Wahahaahahaaa kenapa? Kenapa? Habit la kot? Atauuuu kasi mood lebih untuk gambar yang lebih cantik! Heeeeeee


Ada tak yang sama macam mommy?

19 comments:

  1. ada lagi, cek gigi. hahaha. kot lekat cili. kahkah.. cek mata.. kot ada tahi mata. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita senyum xnampak gigi. hehehee...tahi mata xdela pulak cek sokmo...heeee

      Delete
  2. hahaha..sama mcm Fidah...selalu nak cek lipstik dulu...cermin mata berkabus ke tidak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee...lipstik xde muka jadi pucat...tak lawa la gambar,,,hahhaa

      Delete
  3. Mana gambar ngan akak ni...hahahahaha...nanti nak up gak la...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hahaha kan dah kata kebanyakan sama kannn

      Delete
  5. hahaha..mcm tu pun boleh ehh kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaa....cuba perhatikan tengok..eh jangan...sila jaga mata anda :P

      Delete
  6. ahaaa..perasan jugak tu sebab malas nak layan gegeirls dok asyik bergambar je keja depa .

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakaka....join la sekali pcl..havoc havoc

      Delete
  7. Posing kaki tu trick bergambar mummy. Baru nampak bergaya sikit. Hehe :p
    Tapi kalau nak bergambar mestilah kena pastikan diri cun melecun dulu. Baru rasa tersangat cunn, ekeke.

    ReplyDelete
  8. khaty pun selalu menyorok belakang orang..play safe untuk bergambar

    ReplyDelete
  9. tepek2 kena atas hidung. hahaha memang 200% betul >__<

    ReplyDelete