Dominos pizza 50% less sehingga 16 Oktober

Ini entry throwback. Kali kedua mommy makan Dominos Pizza. Pertama kali dalam entry ini. Hahaaa.. Mommy berjangkit nak makan pizza juga sebab di mana-mana je ada Dominos Pizza. Dalam group Watsapp bercakap pasal Domino's Pizza. Dalam timeline facebook penuh gambar pizza. Macam mana mommy tak terjebak sama?! 


Dulu daddyG order saiz biasa je. Kali ni Mommy punya tamak tak nak saiz kecil. Mommy nak paling besar. Tak padan dengan orang kecik makan besar. Padan la badan tu makin membesar! :P 

Dominos pizza


Kami order Domino's Pizza Meat Mania Crunchy Thin Crust Extra Large. Sebab separuh separuh harga je daddyG layan kehendak mommy ni. :P


Mommy order tambahan Roasted Chicken Drummets.


Pizza sedap, ayam pon sedap. Ni yang buat mommy rasa nak test order lagi ni.


Test test jugak. Tengok poket banker tu sama :P

Promo 50% diskaun untuk dominos pizza sah hanya dengan pembelian online sehingga 16-10-2015.


4 comments:

  1. chicken wing dominos mmg sedapppppppppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa....kita xoder chicken wing sbb daddyG pon xsuka part wing

      Delete
  2. ayam dia serius sedapp! menjilat jarii!

    ReplyDelete