Dominos pizza 50% hari akhir

Dominos lagi! Ni dah kali ketiga tau sejak ada diskaun 50%. Entry throwback lagi..hihihi lambat betul update blog sekarang ni. Mommy penat dengan 3A. Macam-macam kerenah. Tapi happy! Adam dah free diapers. 

Kali ni dapat makan dominos lagi sebabnya tadi balik dari Giant hypermarket beli barang dapur dan keperluan rumah, penat yang amat. Memang tak larat dah nak masak. Solusi yang ada adalah Dominos pizza delivery. Sementara ada 50% diskaun pizza jela Dominos masuk dalam carta tau. Haha

Lagipun order online je. Tak sampai 5 minit dah siap. Beli pizza dengan diskaun 50%. Bila lagi nak makan murah ni. Sampai 16 haribulan je. Eh hari ni la last..haa korang apa lagi...cepat cepat...tak reti la? meh tengok sini >>  Cara Mudah Redeem Domino's Pizza


Mommy order Ultimate Hawaian. Rasa masam manis krup krap rangup. Fuhh sedap..Salahkan si pengambil gambar yang ambil gambar tak nampak pizza. Laparrrr tak ada gambar pizza sahaja..


Best la Dominos ni. Setengah jam je sampai depan pintu. Lepas tu dah la sedap. Haii rasa macam nak order hari-hari je. Muahahahaaa kopak la poket daddyG.

DaddyG keje kuat, mommy keje makan. Ok la kan? Reward mommy jaga anak-anak. Pastu badan macam di pam pam jangan salahkan sesiapa :P

Dominos pizza
Ultimate Hawaiaan tanbah cheese
Eh ada lagi pizza? Ini Ultimate Hawaian plus Cheese Burst Crust sebab mommy lupa Rabu lepas cuti dan kami tak ke mana-mana hari cuti tu. Kalau mommy ingat cuti, mommy dah plan bawa 3A g taman ke atau g jalan mana-mana. Sebagai balasan terperuk kat rumah je dapatlah merasa pizza yangggg...perghhh superb yummy...ok ok..xde lagi dah pizza lepas ni...heeee

4 comments:

  1. Dah last hari ni, kena beli lagi :D

    ReplyDelete
  2. sedapnya. tak berduit lagi sekarang ni. terliur betol

    ReplyDelete
  3. sapa ambil gambar? Daddy G ke? mcm husband kekny, mmg hopeless betul kalau ambik gambar hihihi

    ReplyDelete