Malam Berinai Raja Farah

Tadi update pernikah Raja Farah. Bila godek-godek instagram Raja Farah, best sangat ha tengok malam berinai Raja Farah. Manis dan naik sungguh seri pengantin. 













Sumber: instagram Raja Farah


Cantik!

Masa mommy kawen dulu, malam sebelum nikah kami adakan majlis tadarus al-Quran, Saudara tak ramai dan kawan-kawan tak ada sebab buat majlis hari Khamis. Musim cuti sekolah pada masa itu. Majlis pon secara sederhana sahaja dan adik beradik semua ada. Dapat layan tengok majlis orang yang havoc-havoc pon jadi la..kekeke

25 comments:

  1. Salam singgah sini sis....cantiknya raja farah....

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi isnin...
    meriah..cantik... :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tu la seri pengantin..dah cantik bertambah cantik

      Delete
  4. Replies
    1. sweet sangat..suka tengok sampai update entry

      Delete
  5. pernah jumpa dia dan dia jadi customer saya masa dekat flea market metro point kajang...hehheee....

    ReplyDelete
  6. cantik raja farah ni. singgah dan follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..cantik sangat..teringin nak jumpa depan2

      Delete
  7. alhamdulillah...bertemu jodoh lagi akhirnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah,,,semoga kekal hingga jannah

      Delete
  8. Replies
    1. biasa la retiss...cer abe nize jadi retis..hehehe

      Delete