Jom join Johnson baby contest 0-5years

Johnson | Baby of The Year 2015


Kalau korang perasan iklan baby contest Jonhson | Baby of The Year 2015 dah bermain di TV. Selalu juga nampak. Tarikh akhir contest adalah 31 Oktober 2015. Masih ada banyak masa lagi. Jom korang!

Johnson | Baby of The Year 2015 | Baby Contest

Johnson | Baby of The Year 2015 | Baby Contest

Johnson | Baby of The Year 2015 | Baby Contest
waaaa hadiahnya...
Johnson | Baby of The Year 2015 | Baby Contest
Ada banyak kategori dari 0 months - 5 years old
Johnson | Baby of The Year 2015 | Baby Contest
Contoh entry penyertaan
Johnson | Baby of The Year 2015 | Baby Contest
Cara penyertaan
Johnson | Baby of The Year 2015 | Baby Contest
Sila baca syarat-syarat penuh dulu di website Baby Johnson
Klik mana-mana gambar untuk ke website Johnson | Baby of The Year 2015

10 comments:

  1. Replies
    1. belum lagi..kena beli produk johnson..xsempat lagi..insyaAllah akan join

      Delete
  2. teringin nak join tp mcm sengit je saingannya..hehe :)

    ReplyDelete
  3. leh masuk ni memandangkan ada baby sorg kt rumah tu hehehe

    ReplyDelete
  4. pergh! hadiah dia tu buat rambang mata

    ReplyDelete
  5. tjebak...harap2 ada rezeki...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh....insyaAllah..mudah-mudahan ada rezeki..hadiah banyak tu

      Delete