Waterpark Paling Best di Shah Alam

 Kenangan di i-City Water World Shah Alam pada 18-12-2012


Masa ni i-City Water World baru lagi dibuka. 


Kami antara yang terawal sampai. Kaunter pon tak buka lagi. Pelampung pon free je.


Adam Rayyan nganga nak minum air la tu :D




Takut-takut tapi layan :)



Nampak macam tak ramai sebab kami kan sampai awal.



Adam Rayyan baru dapat kaki. Haha jalan saja.




Seronok sangat main air.



Times up! Lama sangat awak main air.



Bila hujan. Semua kena naik atas. 


Syok giler ombak dia. Memang rasa macam kat tepi pantai.


Sepupu-sepupu Adam Rayyan bercuti sekolah di rumah Mommy.



Tak puas-puas budak-budak ni main.


Mainan lain ada. Tapi budak-budak ni pon tak cukup ketinggian sama. Apa pon kat sini sangat best. Paling best bila air pasang. Pelampung di tolak-tolak dek ombak.


Masa ni tengah preggy Anis Insyirah. Hehe tak perasan pon kan?







Kami masuk 9.30 pagi, balik 5.30 petang. Giler best!! Banyak lagi gambar. Mommy letak yg ni jela. Kena datang sendiri rasai. Ini Water Park yang terbaik!!!


  Sekarang anak dah TIGA. Anak dua kita g Legoland Waterpark. Anak tiga kita nak g waterpark mana pulak? 

12 comments:

  1. macam best .. shah alam dah dekat

    ReplyDelete
  2. hehehehe rayyan kecik lg masa ni.

    ReplyDelete
  3. tiket nak masuk sini agak mahal jugak laa kan irra.. tapi nampak best tu.. sunway lagoon, lost word, a'famosa theme park pon best..

    ReplyDelete
  4. wahhh mommy irra bestnye.. tak pernah pi lagi..menarik gak ni..

    ReplyDelete
  5. Adam... ingatkan Anis... heh heh heh

    ReplyDelete
  6. hepynya bodak botak tu.. mcm best.. cik en x pernah gi lagi..

    ReplyDelete
  7. Best waterworld cuma tak tahan panasss

    ReplyDelete
  8. teringin juga nak try ke I-City tu bawa anak2 tapi masa belum time.... hehehhehee... ;)

    anak-anak suka A'Famosa Water Park, Melaka... Mommy Irra try la ke sana... :)

    ReplyDelete