Promosi 50% Italian Food

Perghh ada member mommy pergi makan makanan Itali di Capricciosa. Capricciosa ada buat 50% OFF EVERYTHING tau! 


Mommy dah la Italian food lover. I love spageti! Yumyumyummm.. Sekali tengok blogger sohoque update entry ada spageti... Capricciosa Rasa Itali Halal



Arghhhhh spageti dari Capricciosa yang nampak sangat menggiurkan. Abang hoq review kata sedap.. Arghhhh nak jerit lagi.. Tak aci!!! Makan tak ajak...


Pizza nya yanggg.. Tak perlu kata apa-apa.. 

Tunggu saat tiba je mommy nak ke sana jugak. MESTI!


Tengok ni pencuci mulut. Adoii kecur liur mommy.. Sangat tidak sabar nak pergi Capricciosa.


Untuk pengetahuan semua, Capricciosa ada 3 branch :
-Sunway Putra 
-Sunway Pyramid
-Pavillion

50% OFF EVERYTHING ni selama 4 hari bermula hari ini.

Kalau rasa nak tengok apa lagi yang best-best kena klik SINI. Confirm ia berjaya mengujakan anda semua sebagaimana saya sangat teruja. Owhhh cepat la Sabtu..



(Mommy dah berjaya pujuk daddyG makan kat Capricciosa! Yuhuuuuu!!!!)

21 comments:

  1. mommy irra, nnt tapaukan ey klu p mkn kt situ..

    ReplyDelete
  2. I is teruja sangat ok.. Tak sabar nak ergi yang kat sunway sabtu ni......!!! Cepat la sabtu..... #MenghitungHari

    ReplyDelete
  3. sedapnyeeee... klau letak cheese banyak..uuuuu....bestttt

    ReplyDelete
  4. tak sabarnya nak pergi...semua nampak menggoda sgt nih

    ReplyDelete
  5. wah..sedapnya..mcm nak ikut pergi jgk..hihi

    ReplyDelete
  6. yeayyy...esok nak pi makan kat sini....x sabar nak jumpa EFGiers yang pergi

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. lagi sedap kalau kak mai bawak syira skali makan yang tu. hahah

      Delete
  8. Replies
    1. bersabarlah kak nani. tunggu la syira. hihi

      Delete
  9. sedapnyaaa,kecuq ayaq liuq haih. haha

    ReplyDelete