Senheng Raya bersama Zul Ariffin

Wahhh!!! Senheng ada promosi raya!

Promosi apa?

Jom Kongsi Raya bersama Zul Ariffin!

"Come and be part of this marvelous Raya festive mood together with Zul Ariffin. In addition, you can enjoy plenty of irresistible Raya promotion such as RM100 eZen birdnest voucher, Gift Card rebate up to RM200,  Aeon credit service Interest as low as 0.5% per months,  Credit card with 0% interest up to 36 months and Prizes of up to RM340,000 to be won. May you have a fantastic Raya shopping experience with Senheng."

Senheng Raya bersama Zul Ariffin
Senheng Raya bersama Zul Ariffin

Apa faedahnya Promosi Senheng Kongsi Raya bersama Zul Ariffin ini?

Senheng Raya bersama Zul Ariffin, Senheng Seksyen 23 , Shah Alam
Jurujual menerangkan mengenai Promosi Senheng Raya bersama Zul Ariffin

Banyak sangat faedah Senheng Kongsi Raya bersama Zul Ariffin. Mari mommy Irra nak kongsikan apa yang mommy irra tahu dengan anda semua.

Pertama sekali sebelum membeli barang keperluan di Senheng, anda perlu mendaftar sebagai ahli Plus One dengan yuran sebanyak RM20

Terdapat dua jenis kad keahlian. Namun mommy hanya akan terangkan mengenai Plus One Card memandangkan mommy merupakan salah seorang pengunjung SenHeng dan dah ada kad ini.

Yang belum ada, sila register sebelum membuat sebarang pembelian di SenHeng. Sangat lah rugi anda berbelanja tanpa Plus One Card.

One Plus Card Member Senheng
One Plus Card Member Senheng










Dengan Promosi Senheng Kongsi Raya bersama Zul Ariffin, setiap pembelian akan mendapat 
Senheng rebate Gift Card sehingga RM200.

Bermula dari sekarang hingga 31 Julai 2015, setiap pembelian dengan  jumlah sebanyak RM833 & ke atas akan layak untuk mendapat Senheng Gift Card dengan nilai sekurang-kurangnya RM25 ke atas. Nilai yang diberikan adalah berdasarkan kepada jumlah pembelian.

Senheng Seksyen 23 Shah Alam Promosi Raya  bersama Zul
Sharp Fridge 

Sebagai contoh mommy irra nak beli peti sejuk ini. Harga jualan peti sejuk ini adalah RM3999.

Senheng Seksyen 23 Shah Alam Promosi Raya  bersama Zul
Intelligent In Keeping Your Food Fresh

Dengan kad keahlian Plus One, anda layak mendapat potongan sebanyak RM400. Harga Peti Sejuk kini menjadi RM3599.

Senheng Seksyen 23 Shah Alam Promosi Raya  bersama Zul
Senheng Promosi Raya  bersama Zul

Sempena Promosi Senheng Kongsi Raya bersama Zul Ariffin, anda akan mendapat rebate RM200 menjadikan harga Peti Sejuk bernilai RM3399.

Senheng Seksyen 23 Shah Alam Promosi Raya  bersama Zul
Sharp 700 Liters

Anda juga boleh berbelanja barangan keperluan rumah di Senheng dengan pelan faedah 0% untuk Raya. 

Bagaimana?

Tiada faedah di kenakan bagi pembayaran secara credit card samada selama 6 bulan, 12 bulan atau 36 bulan mengikut terma dan syarat pembelian. Faedah 0% ini anda tidak akan temui di tempat lain. 

Wahhhh! Sangat menarik kan? Jom shopping Raya di Senheng sekarang!


Untuk Maklumat Lanjut:
Laman Web Rasmi Senheng:
https://www.senheng.com.my

Laman Facebook Senheng:
https://www.facebook.com/SenhengElectric

Laman YouTube Senheng:
https://www.youtube.com/user/SenhengMalaysia

Laman Twitter Senheng:
https://twitter.com/senhengMY

37 comments:

  1. wahhh bli kperluan raya ke.. best nya

    ReplyDelete
  2. Fuyyyooo... Peti ais tu..... Belanje mommy...

    ReplyDelete
  3. Menarik. Kena buat kad one plus. Paling penting peti ais paling diidamkan

    ReplyDelete
  4. kita pun dah ada kad,eh kita pun nak cari peti ais...tapiiii tak mo la sebesor ittu..kang kita yg masuk dalam hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... Berangan dulu kak sue, pastu kerja keras sikit..insyaAllah boleh dapat apa yang diidamkan :D

      Delete
  5. menarik jugak ye ..macam2 tawaran ada..

    ReplyDelete
  6. Memang dah ada kad tu.. pernah beli handphone kat sengheng.. mata ganjaran pun banyak lagi.. ingat nak g tebus juga ni...

    ReplyDelete
  7. aida x pernah lagi soping di senheng.
    lalu lalu aje...
    agak menarik...
    kalau la gi senheng kat mahkota parade tu and zul ariffin ada...
    boleh la aida berlakon jadi ayda jebat jap :)

    ReplyDelete
  8. fuhhhhh bestttt seng heng...teruja tgk promosi

    ReplyDelete
  9. memang berbaloi beli barang letrik di seng heng, byk boleh jimat..

    ReplyDelete
  10. Byk betul potongan tu..mmg berbaloi..

    ReplyDelete
  11. Mesti bestkan shopping kat sen heng

    ReplyDelete
  12. Fuyooo menarik ni..Amboiii kat peti sejuk tuuu..nak beli peti sejuk baru kah ??? Hehhehee

    ReplyDelete
  13. vah vah vah, shopping raya nihhh.... alaaa kenapa tak ajak sekali? Farah pun rancang nak cuci-cuci mata di Senheng sebenarnya....

    ReplyDelete
  14. cantiknya kad PlusOne tu.. pandaaa... memang suka shopping kat senheng ni.. 0 % interest.. ^_^

    ReplyDelete
  15. ohh ade kad ahli ye... boleh cuba nanti :)

    ReplyDelete
  16. peluang yang baik jangan dilepaskan

    ReplyDelete
  17. lama dah tak belanja kat seng heng sejak dah tak der kat sacc tu. dulu situ yg selalu pergi.

    ReplyDelete
  18. bapak besaq peti ais diaa..boleh buat tilam terus...hahahahaha

    ReplyDelete
  19. wahhh terbaiklah.. siap ada card..harga berpatutan

    ReplyDelete
  20. oh ada kad eh. x sangka lak. dekat je dah senheng dengan umah

    ReplyDelete
  21. seronoknya mummy, beli peti ais baru ke tu? hehe

    ReplyDelete
  22. Wuuuu senheng dengan abang sado. Heheheh :P

    ReplyDelete
  23. good luck, semoga berjaya akak

    ReplyDelete
  24. Kelas Mommy ...

    Belanja kat Senheng siap ada ZA peeeewitttt

    ReplyDelete
  25. sebelum ni dok shopping kat sen heng tak pernah register kad plus one tu. nak register lah pasni

    ReplyDelete
  26. Hahah. Mommy comel muat peti ais nak main nyorok2 tuu

    ReplyDelete
  27. Musim-musim raya ni memang sesuai peti ais besar. Tapi sementara waktu je lah gunanya..

    ReplyDelete
  28. Bonde pon suka beli barangan Senheng.. dan pemegang kad Plus one tu...

    ReplyDelete