Tak tercapai akalku


Setia menanti mommy menyiapkan air untuk sarapan pagi.


Makan biskut jacobs weetameal setiap pagi.


Sambil makan mereka bergelak sakan. Sekali Adam tertendang cawan.


Mommy bukan tengok sahaja. Tengah menyusu Amal sambil perhatikan mereka dan mengadu pada daddy. Tup tup sekali lagi tumpah.


Ermmm

48 comments:

  1. biasa la tu..ana depa siap berenang lg geram ja tgkk

    ReplyDelete
  2. bab ni memang best tapi bukan masa kejadian, tapi akan dikenang bila masa berlalu pergi...masa anak dah besar nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. mesti pcl terkenang ni

      Delete
    2. akan jd kenangan terindah bile depa dh besar nnt.. kn..

      Delete
    3. Mommy simpan tau gambar2 ni... nanti depa dah besar leh tunjuk kat depa... :p

      Delete
  3. Sabar je la k Mommy Irra.. anak-anak nak perhatian lah tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sangat menikmati biskut jacob tu..hehe

      Delete
  4. abes pupoh dah..bertabahlah wahai mommy..

    ReplyDelete
  5. agent 032 datang mengadap!

    hahahahaha AMPUN! kalau rara! dh jd hulk dh ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikikikiikiii..
      kalau kak ain pun dah start hijau dah ni... dah la dua kali tu tumpah... adoiiiuyaaiii... :p

      Delete
  6. hihi..tu la..nak marah slh..tp mmg termarah jugak kn.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. mau x berasap telinge k.irra tuu . sabo je laa.

      Delete
  7. Karenah anak-anak yang bakal dirindui bila mereka mula membesar dan meninggalkan rumah nanti

    ReplyDelete
  8. hehehehe...anak2 syurga..macam tu lah ...bersabar ye lah mummy ;-)

    ReplyDelete
  9. diorang taknak air milo kottt.... hahaha....
    🔫🔫🔫

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorang nak shaklee kott hahahha #lawakhambar

      Delete
    2. nak air apa pulakkk....?
      Milo dah mahal skrng anak oiiiii.... :)

      Delete
  10. Sabau je lah... air tumpah tu memang tak boleh dipisahkan dengan anak-anak...
    Mia nie anak sorg pun tak terlayan kerenahnya... Motivasikan diri yang anak tu mampu bawa kita ke syurga. InsyaAllah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak buah pun suka tumpahkan nasi ngn air grr hahaha

      -EFG012

      Delete
  11. Adeh, tumpah pulak. Tak tahu, aiyokk

    ReplyDelete
  12. Biasa laa budak2 tak tumpah mmg tak sah la kan hehhee

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Sedap kan biskut tu KC..tetibe perut bunyi muzik jazz campur balada..kahkah

      Delete
    2. bile hujung sem time sengkek. dpt biskut ni pon dah bersyukur .

      Delete
  14. amboiii...moleknya anak dara duduk terkangkang ye... air milo dah tumpah pun steady je... hehehhehee... ni yang sayang anis lebih niiii.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis mandi la tu k.ain . mandi air milo.

      Delete
  15. tumpah sebab nak dapat perhatian mommy dia tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mommy sibuk dgn baby amal kan k.mai .

      Delete
  16. wahhh sekali depa celpu biskut 3-4 keping hahahaha syok tengok!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. celpu pon bolehhh . syira selaku polis spam, kat sini pon nak cri typo .

      Delete
  17. air pupohh..kenangan ni kak irra :)

    ReplyDelete
  18. amboi bergelak sakan dorang....lepas ni mummy lap air milo erk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan KG . mcm rileks je tertendang air milo . nasib tak tertendang jag sekali .

      Delete
  19. pupoh everywhere, pagi2 da mandi air milo. bestnye laaa. dengn muka adam mcm cakp "taktau taktau"

    ReplyDelete
  20. adoi.. heheh budak-budak memang suka main air... bertabahla irra..

    ReplyDelete
  21. pupoh lagi..sementara nak besar,sabar ya irra


    EFG024

    ReplyDelete