T-Shirt EFG cantik!


Bila sebut nak buat baju EFG, semua ahli EFG bersetuju. Mommy buat konsep jualan baju EFG "Membeli sambil menderma.".  

Baju yang berlogo EFG dan mempunyai nama blog masing-masing dijual dengan harga:
Lengan pendek RM22
Lengan panjang RM30

baju group EFG murah cantik berkualiti sedap dipakai
Baju lengan panjang EFG

Material yang berkualiti dan sangat puas hati.

baju group EFG murah cantik berkualiti sedap dipakai
Baju lengan pendek EFG

Mommy tempah satu lengan panjang dan satu lengan pendek. 


Ada yang bertanya di mana boleh dapatkan baju EFG. Betul ke ada yang berminat?

baju group EFG murah cantik berkualiti sedap dipakai
Baju EFG

Untuk anak-anak mommy buatkan baju EFG kaler purple dan merah. Mommy buatkan juga baju KBBA kaler epal hijau. Baju KBBA kaler hitam mereka dah ada seorang dua helai. Semangat betul mommy! 

baju KBBA murah cantik berkualiti sedap dipakai
Adam dan Anis berbaju KBBA green apple

I love #KelabBloggerBenAshaari and i love #ExchangeFeedGroup

p/s: sapa nak order komen kat bawah :) lai lai laii
Baju kanak-kanak RM15/sehelai

30 comments:

  1. Wahhh Awesome nye...

    Dak berdua tu comel nye:)

    ReplyDelete
  2. nampak smart t-shirt2 ni
    lps tu jadi bertambah syg dengan blog kan :)

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi..
    Mommy...mcner nak nak join EFG ni..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. whatsapp irra ye 013-3560192
      skrg ni tgh freeze pengambilan..tapi boleh la pm dulu

      Delete
  4. baju kbba kanak-kanak tu ada terfikir nak tempah untuk Ash....

    ReplyDelete
  5. warna hijau lagi lawaa la pulak

    ReplyDelete
  6. eh..silap lak..yg hijau KBBA rupanya

    ReplyDelete
  7. nanti buat kaler pepel ye bos.....

    ReplyDelete
  8. i love u too........!!
    i love u too........!!
    i love u too........!!
    i love u too........!!
    i love u too........!!
    i love u too........!!
    i love u too........!!
    i love u too........!!
    i love u too........!!

    *ehhh... baru perasan salah blog... ok baiii... lalalalalaa...*

    #lawakhambaralaKC
    #EFGiloveuforever

    ReplyDelete
  9. blog mommy berwajah baru..pasni kita buat baju EFG kaler purple ye pengetua hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. k.ana..suka warna purple ya..nak oren jingga la..ngee

      Delete
  10. oh green apple..suka tengok warna nya..

    ReplyDelete
  11. Insyallah nanti nak order gak... (tunggu kurus lepas raya ni kot hahaha)

    ReplyDelete
  12. kak irra memang awesome! you're the best leader..salut! :)

    ReplyDelete