Nan Cheese Ayam Tandoori Satu!


Bukan main lagi mommy meng"order" Nan Cheese Ayam Tandoori malam-malam hari dengan daddyG.

Ayam Tandoori Nan Cheese Restoren Hakim, Seksyen 7, Shah Alam
Ayam Tandoori Nan Cheese Restoren Hakim, Seksyen 7, Shah Alam

Pukul satu pagi mommy melantak Nan Cheese Ayam Tandoori.


Saja gatal nak zoom in :P

Ayam Tandoori Nan Cheese Restoren Hakim, Seksyen 7, Shah Alam
Ayam Tandoori Nan Cheese Restoren Hakim, Seksyen 7, Shah Alam

Nan Cheese Ayam Tandoori dari Restoren Hakim, Seksyen 7, Shah Alam. RM10.50

Alhamdulillah.

30 comments:

  1. my feveret.. kak eny suka perah limau banyak banyak atas ayam tu dan suka mintak bawang lebih heheheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Style Along makan benda ni, Along beli siap-siap AYAM GUNTING... pastu pergi kedai mamak, beli roti nan cheese... Then makan dengan ayam gunting.. hehe

      Delete
  2. sesekali perut mintak makanan waktu tghmalam...itu biasa bagi family pcl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. emmm Fatin selalu minta makan kat Ayah dia memalam buta...

      Delete
  3. clerk ofis saya nama nan. tp tanpa cis...hehehe

    ReplyDelete
  4. Ni Fav Fatin ni selalu order dengan Ayah tgh-tgh malam made in kedai mamak ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiranya..Bonde skluarga slalu lepak kedai maka ea tgh2 malam? DAEBAK

      Delete
  5. teringinnya ira. sungai peteni susah nak jumpak nan chesee sedap :(

    ReplyDelete
  6. feveret jugak..sedapnya..biasanya kat penang khaty akan beli dekat kapitan

    ReplyDelete
  7. oh ayam tandoori rupanya lauk kaler2 tu. dulu pernah try sekali je masa kat hospital

    ReplyDelete
  8. Kalau family saya g lepak kedai mamak pukul 1 pagi tu bukanlah pelik, sebab anak beranak memang masalah nak tdo awal hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak kecik sgt nak bawa lepak mamak. hehe

      Delete
  9. Amboi! Pkul 1 pagi? Baru2 ni along melantak burger daging double secial cheese takde sayur... sekitar waktu tu juga..ahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....masa yg bagus untuk menambah lemak :P

      Delete
  10. nasib baru lepas makan, kalau x mau menangis tengok ni..mampu jilat screen ja la..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dayah... apa barang jilat skrin.... Gigit dan makan je terus phone tu...hehe

      Delete
  11. alahai...terus rasa lapar ni irra

    ReplyDelete
  12. hadoi. d tgh mlm jam 12.08 mlm ni, terus laparrrr...
    best nyer kalau bleh kuar skang beli hu hu hu...

    ReplyDelete
  13. Ish ish ish... mengancam betul... kecur ayaq lioqq

    ReplyDelete
  14. Memang sedap nan cheese... Kalau datang penang, irra kena try nan cheese kat kapitan...hehe

    ReplyDelete
  15. lamanya tak makan chicken tandoori!!..uishhh lapaq tetiba.

    ReplyDelete
  16. mampu nangis depan skrin je tengok makanan ni. sobs.

    ReplyDelete