GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100. 

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

Alhamdulillah, akhirnya giveaway pertama EFG berjaya dilancarkan. Terima kasih kepada para sponsor yang terlibat. Jutaan terima kasih kepada sponsor UTAMA , Helenz Signature. Terima kasih kepada semua BOD EFG yang bertungkus lumus mencari sponsor MEGA. Terima kasih kepada EFG Amysyeera yang membuat banner yang mommy irra sukaaaaa sangat. Terima kasih kepada EFGiers yang membantu meng'havoc'  kan lagi giveaway ini. Jom sama-sama join GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100. 

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official 
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif 
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa 
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel 

AIN Dramatic Uniq Blog 

ShamieraOsment.com 
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com 
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz 
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz 
MMD One Stop Centre
P.C.L 
Blog BingkisanHati 
Cikk mimin mera 
Shaklee House Pantai TIMUR 
Zulls Grill N Spices
Nota Purba 
Nukilan Reena 
Mia Zain 
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin 
Sayidahnapisahdotcom 
safuraonlinediary 
Anajingga 
Bicara Mummy 
Aku Penghibur [dot] com 
SIpanjangkata Likers 



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 

di sponsor oleh 

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

186 comments:

  1. Menarik... Insha Allah ada masa akan support EFG..

    ReplyDelete
  2. semoga penganjuran berjaya dan mendapat sambutan yer irra...

    ReplyDelete
  3. http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/06/free-movie-ticket-giveaway-by-redbellas.html

    jom join segmen sy:)

    ReplyDelete
  4. salam..dari kunjungan yg sama..
    http://tiefiqs34.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  5. agent 032 datang mengadap!

    BOD masuk x contest ni? hehehe

    ReplyDelete
  6. EFG009 masuk puan, all the best buat EFG selamanya. :)

    ReplyDelete
  7. good luck EFG001... semoga meng duit raya..

    ReplyDelete
  8. EFG006 ucap Tahniah dan Syabas EFG..good luck mommy .

    ReplyDelete
  9. Aipp aippp kapten ... EFG045 melapor diri... 😆😆 selamat maju jaya.. 😁

    ReplyDelete
  10. Tahniah dan Good Luck
    EFG 005
    EFG Awesome

    ReplyDelete
  11. Ahli kacak singgah sini EFG 003
    tak sabar nak menang duit raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan mengharap sangat... haha

      Delete
    2. hahahaha..siot je nizam.. hahahhaa..amaran tuu.jangan mengharap sangat ye..

      Delete
    3. Usaha tangga kejayaan ....nnt dah menang jgn lupa blanjer kfc

      Delete
    4. ahli comel EFG012 singgah sini
      tak sabar nak menang duit raya

      #parodiEFG003

      Delete
    5. adehhh... adehhh... "ahli kacak" tu tak boleh blah betul membacanya..... :p

      Delete
    6. aduss..lawak betul korang..good luck arz


      EFG024

      Delete
    7. pergh ! konfiden yang tinggi..hehe

      Delete
  12. Replies
    1. Sama la ngan kak lya long,,, bangga gak dapat jadi sqlah sorang ahli kat efg

      Delete
    2. saya amat bangga berada dalam Kumpulan Pertukaran Feed (EFG) :) :)

      Delete
  13. done join... tq :) yeahhh..wish me luck...

    ReplyDelete
  14. done...

    jemput singgah sini..:)

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  15. Selesai join semalam...
    Tak zabar nak dapat duit raya... "kalau menang"

    ReplyDelete
  16. Kalau dapat duit raya ni, habih gak kat anak buah. Haish T_T

    ReplyDelete
  17. Ahli EFG022 yang selalu tertinggal keretapi tu datang melapor diri... sambil bawa boom banyak2 ni...

    ready ehh.... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. isk2..sedih nauu kene tinggal ngan keteapi..meh la balik ngan syira naik bas..hahah

      Delete
    2. kesian ain..meh naik basikal boleh santai2


      EFG024

      Delete
    3. mungkin bblh bom blog saya sekali hahaha

      Delete
  18. kalau dapat duit raya ni boleh la buat lemang 10 batang..ehehehe

    ReplyDelete
  19. Done Follow you !

    http://www.djmgroup.com.my/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  20. Hadiah yang lumayan.. Rugi tak join ni.. Boleh buat duit raya

    ReplyDelete
  21. EFG043.. Good Luck untuk semua peserta yg join... Slmt menjalankan ibadah puasa dibulan ramadhan yg mulia..

    ReplyDelete
  22. penyertaan yumida:

    http://umikasum.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    *bloglist akan dikemaskini bila blogspot dah pulih nanti

    ReplyDelete
  23. Hai....sy tag awak untuk join GA nie
    http://almiraalwani.blogspot.com/2015/06/ga-raya-2015-blog-jaket-biru.html

    ReplyDelete