GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100. 

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

Alhamdulillah, akhirnya giveaway pertama EFG berjaya dilancarkan. Terima kasih kepada para sponsor yang terlibat. Jutaan terima kasih kepada sponsor UTAMA , Helenz Signature. Terima kasih kepada semua BOD EFG yang bertungkus lumus mencari sponsor MEGA. Terima kasih kepada EFG Amysyeera yang membuat banner yang mommy irra sukaaaaa sangat. Terima kasih kepada EFGiers yang membantu meng'havoc'  kan lagi giveaway ini. Jom sama-sama join GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100. 

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official 
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif 
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa 
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel 

AIN Dramatic Uniq Blog 

ShamieraOsment.com 
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com 
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz 
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz 
MMD One Stop Centre
P.C.L 
Blog BingkisanHati 
Cikk mimin mera 
Shaklee House Pantai TIMUR 
Zulls Grill N Spices
Nota Purba 
Nukilan Reena 
Mia Zain 
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin 
Sayidahnapisahdotcom 
safuraonlinediary 
Anajingga 
Bicara Mummy 
Aku Penghibur [dot] com 
SIpanjangkata Likers 



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 

di sponsor oleh 

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

186 comments:

  1. Menarik... Insha Allah ada masa akan support EFG..

    ReplyDelete
  2. semoga penganjuran berjaya dan mendapat sambutan yer irra...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaminn..terima kasih farah...ada masa join la :)

      Delete
    2. Betu tu.. ada masa.. Joinla akak Farah

      Delete
    3. aminnn. jom laa kak farah :D

      -EFG012

      Delete
    4. kak farah, marilah kita sama-sama menyertainyaa..*skema lak. hahaha

      Delete
  3. http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/06/free-movie-ticket-giveaway-by-redbellas.html

    jom join segmen sy:)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Kita bagi peluang kat orang lain dpt duit raya :)

      Delete
    2. alaaa ingat nak cover balik... hahahahaha

      Delete
    3. ssanntek tulisan header baru...

      Delete
    4. Join lerr jgn tak join support sesama kita

      Delete
    5. good luck bagi semua yang join :)

      Delete
    6. semoga berjaya semuanya

      EFG024

      Delete
  5. Replies
    1. Tahniah buat semua yg terlibat..

      Delete
    2. tanpa bantuan abg fr, tak berjaya juga GA ni #bodek

      -EFG012

      Delete
    3. tahniah diucapkan kepada saudara dan saudari. TQ :)

      Delete
    4. kerjasama yang terbaikk dari EFG


      EFG024

      Delete
    5. kerjasama terbaik dari EFGiers

      Delete
  6. salam..dari kunjungan yg sama..
    http://tiefiqs34.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  7. agent 032 datang mengadap!

    BOD masuk x contest ni? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. EFG001 bg peluang kat yg lain dpt duit raya :)

      Delete
    2. Amboi.. soalan Agen EFG032.... Soalan panas...ahha

      Delete
    3. along tak panas pun wek wek

      -EFG012

      Delete
    4. amboi mengadap gituhh kak rara..hihihi

      Delete
    5. lagi ramai lagi meriah


      EFG024

      Delete
  8. EFG009 masuk puan, all the best buat EFG selamanya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selagi hayat di kandung badan, InsyaAllah... EFG selamanya,,,

      Delete
    2. All the best jugak dari efg007

      Delete
    3. perghhh EFG 009. comey lah #nakngorat heheh

      -EFG012

      Delete
  9. good luck EFG001... semoga meng duit raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ami, kalau Kak Ami menang, duit kongsi sorang separuh dengan Along ok? Haha

      Delete
    2. along jangan lupa bagi akak jugak..ngee


      EFG024

      Delete
  10. EFG006 ucap Tahniah dan Syabas EFG..good luck mommy .

    ReplyDelete
  11. Aipp aippp kapten ... EFG045 melapor diri... 😆😆 selamat maju jaya.. 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laporan di terima.. Selamat mendarat EFG045.. Haha

      Delete
    2. aloloo comel nya EFG045 datang melapor diri :p

      -EFG012

      Delete
    3. Selamat maju jaya EFG045 :)

      Delete
    4. semoga EFG terus berjaya


      EFG024

      Delete
  12. Tahniah dan Good Luck
    EFG 005
    EFG Awesome

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhhh EFG BUKAN SEMBANG KOSONG !!! kan EFG005

      -EFG012

      Delete
    2. Good luck juga buat EFG 005


      EFG024

      Delete
  13. Ahli kacak singgah sini EFG 003
    tak sabar nak menang duit raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan mengharap sangat... haha

      Delete
    2. hahahaha..siot je nizam.. hahahhaa..amaran tuu.jangan mengharap sangat ye..

      Delete
    3. Usaha tangga kejayaan ....nnt dah menang jgn lupa blanjer kfc

      Delete
    4. ahli comel EFG012 singgah sini
      tak sabar nak menang duit raya

      #parodiEFG003

      Delete
    5. adehhh... adehhh... "ahli kacak" tu tak boleh blah betul membacanya..... :p

      Delete
    6. aduss..lawak betul korang..good luck arz


      EFG024

      Delete
    7. pergh ! konfiden yang tinggi..hehe

      Delete
  14. Replies
    1. Sama la ngan kak lya long,,, bangga gak dapat jadi sqlah sorang ahli kat efg

      Delete
    2. saya amat bangga berada dalam Kumpulan Pertukaran Feed (EFG) :) :)

      Delete
  15. done join... tq :) yeahhh..wish me luck...

    ReplyDelete
  16. done...

    jemput singgah sini..:)

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  17. Selesai join semalam...
    Tak zabar nak dapat duit raya... "kalau menang"

    ReplyDelete
  18. Kalau dapat duit raya ni, habih gak kat anak buah. Haish T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kak sha dapat duit raya..meh hulur sikit kat syira ye..kihkih.

      Delete
    2. seronok la anak buah sha


      EFG024

      Delete
  19. Ahli EFG022 yang selalu tertinggal keretapi tu datang melapor diri... sambil bawa boom banyak2 ni...

    ready ehh.... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. isk2..sedih nauu kene tinggal ngan keteapi..meh la balik ngan syira naik bas..hahah

      Delete
    2. kesian ain..meh naik basikal boleh santai2


      EFG024

      Delete
    3. mungkin bblh bom blog saya sekali hahaha

      Delete
  20. kalau dapat duit raya ni boleh la buat lemang 10 batang..ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mai jangan lupa sedekah kat syira sebatang ehh..hihi

      Delete
    2. cukup ka..belanja sekali untuk EFG


      EFG024

      Delete
  21. Done Follow you !

    http://www.djmgroup.com.my/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  22. Hadiah yang lumayan.. Rugi tak join ni.. Boleh buat duit raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lumayan dan itulah tujuannya..duit raya


      EFG024

      Delete
  23. Replies
    1. All the best kak irra!!..wish me luck too kak irra :)

      Delete
    2. irra je? cn tak nak doakan sekali ke? hehe

      Delete
  24. EFG043.. Good Luck untuk semua peserta yg join... Slmt menjalankan ibadah puasa dibulan ramadhan yg mulia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh mari kita meriahkan bulan ramadhan dengan amal kebajikan :)

      Delete
  25. penyertaan yumida:

    http://umikasum.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    *bloglist akan dikemaskini bila blogspot dah pulih nanti

    ReplyDelete
  26. Hai....sy tag awak untuk join GA nie
    http://almiraalwani.blogspot.com/2015/06/ga-raya-2015-blog-jaket-biru.html

    ReplyDelete