Customize photo album maternity and newborn baby Amal


Photo album baby Amal CANTIK 


Alhamdulillah. Photo album maternity dan newborn baby Amal Insyirah dah siap. Bila photographer Jmr23 kata dah siap, mommy excited sangat! 

photo album murah photo album cantik
Photo Album Amal CANTIK

Plan asal mommy hanyalah sesi photography sahaja. Memikirkan poket daddy yang dah nipis dan kempis. Hihi kesian daddyG tau.

Bila photographer Jmr23. offer buatkan photo album customize gambar maternity dan newborn baby Amal, mommy berminat la pulak. 

photo album murah photo album cantik maternity newborn baby photoshoot
Photoshoot maternity

Gambar-gambar hasil kerja Jmr23 Photograper amat lah memuaskan hati. Tak sabar rasa nak shoot lagi. Next project in August! 

photo album murah photo album cantik maternity newborn baby photoshoot
Sayang baby...menanti kehadiran baby girl

Harga photo album ni juga berbaloi. Bila sampai di tangan, tak puas nak belek-belek. Cantik! 


Ini lah kali pertama berphotoshoot dan ada album khas lagi. 

photo album murah photo album cantik maternity newborn baby photoshoot
Amal si red mermaid yang comel

Photo album maternity and newborn baby Amal ni akan jadi kenangan bila Amal dah dewasa nanti. Rasa bahang menanti kehadiran baby akan segar setiap kali tengok moment dalam photo album ni.

photo album murah photo album cantik maternity newborn baby photoshoot
Amal berphotoshoot di usia 4 hari 

Kemudian projek yang akan cuba dilaksanakan adalah photoshoot post wedding. Kahkahkah! Walaupon dah tahun kelima masih valid kan "post wedding photoshoot". Tunggu mommy kurus selim melim jer ^___*

24 comments:

  1. cantik sangat..
    tak pernah buat maternity photoshoot.. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita pon pestime kak mas...hehehe
      irra suka hasil photoG jmr23.com ni

      Delete
  2. cantik.. bape pakej photoshoot ngan jamar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dkna kena pm tanya jamar :)
      yg pastu harga mmg best

      Delete
  3. irra suka bergambar... belajar la shoot sendiri jugak... minat dah ade tu... lg puas hati kalau ambk gmbr sendiri...

    ReplyDelete
  4. irra suka bergambar... belajar la shoot sendiri jugak... minat dah ade tu... lg puas hati kalau ambk gmbr sendiri...

    ReplyDelete
  5. JOM JOIN SEGMEN SAYA 'FREE MOVIE TICKET BY REDBELLAS'

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/06/free-movie-ticket-giveaway-by-redbellas.html

    ReplyDelete
  6. cantiknya hasilnya.. simpan elok2 kenangan tuh..

    ReplyDelete
  7. Teringin nk ada album ni may be utk ank no 4 pulak nnt kot. Wedding photoshoot pun teringin jugsk. Fefeling honeymoon pulop...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lekas2 buat baby...eheehe....wedding photoshot nak kena cari baju kat kawasan harga murah2 lagi..hahaa KL mmg xleh laa

      Delete
  8. Replies
    1. ceq kena tanya photoG jamar ..hehee

      Delete
  9. cantik-cantik gambarnya... teringin lah jugak... tapi Pokchik tu tak gemor bergambar.. payohh laaa... hehehehehee... :p

    ReplyDelete
  10. bestnya amal..time kita xdak lagi, buat dekat anak2 je la..hehe cantik la hasil kerja dia.. =)

    ReplyDelete
  11. omg... a great masterpiece, irra...

    ReplyDelete
  12. wahh bestnyaa. blh buat kenangan :)

    ReplyDelete
  13. cantik!!! dh besar nanti boleh anak anak tengok kan..

    ReplyDelete
  14. cantik gilos!..menarik sangat :)

    ReplyDelete