Blogger Kuala Ketil Mai

EXCHANGE FEED GROUP; EFG024

Bila ada di kampung hari tu, teringat mommy akan blogger khaty. Blogger Khaty datang melawat mommy irra yang masih dalam pantang.

EFG AUTO-SCHEDULE FEED Exchange Feed Group Blogger Awesome
Acik Khaty melawat Amal

Khaty merupakan salah seorang ahli EFG dengan EFG ID : EFG024 . Setiap ahli EFG mempunyai ID sendiri.


Apa gunanya EFG ID tu? Setiap ahli EFG perlu memasukkan EFG ID dan URL masing-masing untuk EFG AUTO-SCHEDULE FEED.

Dulu-dulu kami tukar feed manual je. Sekarang semua dah relax dan boleh tumpukan sepenuh perhatian dengan update entry. 

EFG AUTO-SCHEDULE FEED Exchange Feed Group Blogger Awesome
Buaian di halaman rumah mommy irra, Baling Kedah

Apa kata Khaty tentang EFG?

Alhamdulillah..Khaty sebagai newbie amat terharu dan berterima kasih kerana diberi peluang berada dalam EFG kerana disini,terdapat pelbagai ilmu serta maklumat mengenai dunia blogging.. khaty 100% telah mendapat impak dari EFG..semangat utk berblogging sentiasa ada dan saling bertukar pendapat diantara ahli EFG turut membantu untuk menghasilkan entry yang sangat baik..

EFG AUTO-SCHEDULE FEED Exchange Feed Group Blogger Awesome
EFG di Kuala Terengganu

Semoga EFG memberi manfaat kepada semua EFGiers.

5 comments:

  1. jeleslah Khaty dah dapat jumpa Mommy... kita bila nak jumpa ni hu hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bonde..memang kebetulan dapat jumpa irra..

      Delete
    2. kannn.kc pun teringin nak jumpa hehehe

      Delete