Selamat Hari Guru | Back to school


16 Mei lepas merupakan Hari Guru. Mommy berada di AgrofarmStay, Durian Tunggal Melaka. Line internet tak mengizinkan mommy Irra untuk update entry. 

Dikesempatan ini mommy Irra nak ucapkan Selamat Hari Guru buat 
-Cikgu Siti Aminah, emak mertua
-Cikgu Mohd Amin, ayah mertua
-Cikgu Zulatfi, biras
-Cikgu Suhaila, kakak saya
-Cikgu Ruhilah, kakak saya
-Ustazah Hasiah, kakak ipar
-Cikgu Shakirah, maksu
-Cikgu Sehah, makcik
-Teacher Norul, sepupu
-Cikgu Salahiyah, sepupu
-Cikgu Akmal, sepupu ipar
-Puan Nazriyah, sepupu
-Miss Hayati, sepupu
-Miss Mazilah, sepupu
-Semua cikgu-cikgu Sekolah Kebangsaan Bongor/Penghulu Abu Bakar
-Semua cikgu-cikgu Sekolah Menengah Kebangsaan Baling

Terima kasih cikgu-cikgu yang telah mengajar saya selama ini. Terutama sekali cikgu Rokiah dan Khalid, cikgu yang mengajar saya dari lahir sehingga besar. Terima kasih Mak dan Abah.


Comel kakak pakai baju sekolah.

Pagi tadi kakak hantar gambar. Tema sambutan hari guru sekolah kak adalah Back To School.


Comel je cikgu-cikgu berpakaian sekolah.



Selamat Hari Guru buat semua guru-guru .


16 comments:

  1. comel je cikgu berpakaian sekolah. hihihi

    ReplyDelete
  2. sporting nya cikgu2 boleh back to school

    ReplyDelete
    Replies
    1. best tgk cikgu sporting macam ni!

      Delete
  3. Replies
    1. Ewan, ckgu lg comel dr student taw..hehe

      Delete
    2. ckgu comel2 belaka. macam makcik saya pun pkai baju sekolah. hehehehe

      Delete
  4. jasa guru akan tetap dikenang sepanjang hayat

    ReplyDelete
  5. HI irra...
    selamat hari guru
    selamat berkenalan jua

    ReplyDelete
  6. Assalam irra,
    jenuh la jugak cikgu2 nak kena carik baju sekolah yer dop he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tokey kedai dh fhm bila ckgu2 dtg beli bj skola..hehe

      Delete
  7. musim semua sekolah trobek pakai baju sekolah tahun ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula, kt daerah cn pun ada byk skolah buat tema sama

      Delete
  8. Thn ni byk buat tema back to school..mmg fefeeling muda taw

    ReplyDelete
  9. tema paling best sbb teringin nak pakai baju sekolah ;)

    ReplyDelete