Review SayidahNapisah | Kakcik Perasan Comel Memang Comel Pon



Review ahli EFG seterusnya adalah Sayidah Napisah atau nama panggilannya kakcik aka KC. Ahli EFG yang ke 12. Setelah menyertai EFG dan kelas-kelas EFG, UV kakcik naik mendadak. Kakcik seorang blogger yang cepat belajar dan rajin. Siapa yang rajin berusaha pasti akan mendapat hasilnya.


Kakcik yang ramah dan mudah mesra, menjadi mangsa usikan dan dia apa kurangnya suka mengusik juga.


Kakcik dan makanan tiada berpisah. Bertuahnya badan disumbat-sumbat makanan pon tiada gemuknya.


Kakcik yang tua dari usianya daripada ramalan how-old.net  HAHAHAHAAA


Kakcik dan trademark senyum colgatenya tiada berpisah juga. Senyuman penambat hati abang-abang dan kakak-kakak efg. 


Rupanya kakcik model colgate sejak dari sekola. :D


Kakcik seorang yang bercita-cita besar walau tubuhnya agak comel. Bercita-cita untuk menjadi tenaga pengajar di sekolah ataupun Universiti



Kakcik berbelog seawal umur 17 tahun, motto utama Kakcik di dalam dunia blog ialah untuk menyampaikan maklumat yang berguna dan bermanfaat kepada pembacanya.

Kakcik kini sedang melanjutkan pelajarannya di dalam bidang Matematik di UPM dan dia memang cintakan Matematik! Mommy Irra pon CINTA Math jugak!

Kakcik yang aktif berbelog, aktif mengomen di blog dan aktif chitchat di group whatsap, rupanya seorang pelajar yang cemerlang dalam akademik. 


Selepas bertahun Kakcik menggunakan url blog memburucintamu, akhirnya Kak Cik menukar kepada satu nama yang feminin sesuai dengan penampilannya iaitu Sayidahnapisah.com.

SAYIDAHNAPISAH,COM


Trademark blognya ialah burung terbang membawa daun dan sehingga ke hari ini, burung itu tidak pernah berhenti terbang....kasihan burung tu

85 comments:

  1. Kak Cik emang DAEBAK dan SUPERB dalam pelajaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. DAEBAK tu sama macam DEBAB ke......??
      oppsss....opppssss... hahahahahaa... :)

      Delete
    2. jeles kan dah la aktif blogging, pandai pula tu. ish3

      Delete
    3. debab?? oke kc.. debab.. ehhhhh... lariiiii duluuu

      Delete
    4. Kc Comel kalau debab like Bonde ha ha ha

      Delete
    5. kakcik debak ok.. jgn kakcik debab hahahahahahhahaha

      Delete
  2. kakcik sayidah...seorang yang ceria dan rajin boom blog...memang patut follow blog KC

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

      *ulang semula dari a.........* :)

      Delete
    2. kak khaty? itukan kak mas amy ku syg.. :D

      Delete
    3. bak kate abg fr, amy mastura.. :D

      Delete
    4. hahaha..sedey ;-( ... amy tak kenal kite...
      tu emoticon yg xmengeluarkan wajahnya sendiri..hoho... cubaan kali ke 2 sat (f)

      Delete
  4. Kc si gadis riang walaupun how old net tu cakap umurnya 46. Hihih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaa.... usia cuma angka...!! KC ni dah tua tp tak sedar deeweee.... :P

      Delete
    2. hahahaha gadis apa tu kalau dah sampai 46 umonya.

      Delete
    3. mak gadis jadinye..hahah.. matang lebih ni..

      Delete
    4. Like Bonde senyum riangkan kan kan

      Delete
  5. KC = Kakciktak Comel tapi perasan Comel. Ops. :D

    ReplyDelete
  6. kak irra nak cakap sikit je


    sikit jeeee


    sikit je kak irra


    bukan belog. tapi blog

    muahahahahaha

    ReplyDelete
  7. amboi marah guru besar nanti..hihi nakal sungguh adik manja EFG ni kan .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik adik2 je nakal, kakak tak nakal..
      kalau kakak2 pun nakal... memang abissssss laaaaa.... :p

      Delete
    2. hahahahahha.. nasib baik guru besar ada 3 anak. bersabar je dengan kc ni

      Delete
    3. kak ain nakal x?hihihi.. *soalan berani pengsan*

      Delete
  8. k.irra. kc mmg perasan pon /// hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehee... KC confident diri tinggi...
      kesian KC selalu disalah anggap... hahahahhaaa... :p

      Delete
    2. hahahahahahah... KC sangat confident orangnya... tercabar dengan KC

      Delete
  9. comelkan kc masa zaman sekolah ...

    ReplyDelete
  10. selamat kc ni mmg comey..ok ler tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrr... are u sure CN...?? are u sure....??

      :p

      Delete
    2. Selamat cn adik pompuan, klu ada adik laki, dh wat kc ni jd adik ipar tau..hehe

      Delete
    3. wah CN, hehehehe. abes la KC, ramai sangat berkenan nak jadi adik ipar ni

      Delete
    4. amboiii..kc.. ade dah nk buat calon..

      Delete
    5. wah kc, untungnya badan... ramai nak jadikan calon ni.. :))

      Delete
    6. he he he macam comel je lagu untuk KC

      Delete