Review | Bawal Satin Exclusive Gred AAA


Sejak drama TV3 Slot Akasia Hati Perempuan ditayangkan, tudung dan skirt pelakon wanitanya, Yuhanis menjadi tumpuan ramai. Cantik sungguh segala jenis kaler tudung bawal satin yang di pakai Yuhanis dan berjaya menjadi trending walhal tudung satin sudah lama ada di pasaran.

bawal satin cantik.bawal satin murah,bawal satin mia ahmad
Bawal Satin Exclusive Gred AAA

Anda ingin tampil cantik dan bergaya seperti Mia Ahmad semasa hari raya nanti? Masih tercari-cari tudung yang sesuai dengan tema baju raya anda? Kami ada penyelesaiannya.

bawal satin cantik.bawal satin murah,bawal satin mia ahmad
Bawal Satin Exclusive Gred AAA | Grey

Kami menjual tudung bawal satin exclusive gred AAA yang mempunyai 49 warna untuk anda pilih (ada dalam gambar di bawah..scroll ya).

Tudung bawal satin exclusive dengan pelbagai warna menarik mampu meningkatkan seri anda pada pagi raya.

bawal satin cantik.bawal satin murah,bawal satin mia ahmad
Bawal Satin Exclusive Gred AAA | Chocolate

Material kain bawal satin ini adalah Italian Premium Dull Satin. Kainnya tebal, tetapi tidak panas. Material yang digunakan juga tidak berkilat, nampak moist dan mudah iron.

bawal satin cantik.bawal satin murah,bawal satin mia ahmad
Bawal Satin Exclusive Gred AAA | Biru

Tudung bawal satin ini terbentuk elok bila dipakai kerana kainnya yang lembut tetapi mudah dipakai. Yang penting boleh dipakai labuh.

bawal satin cantik.bawal satin murah,bawal satin mia ahmad
Bawal Satin Exclusive Gred AAA | Pink

Sehelai tudung bawal Satin ini berharga RM35. Postage Semenanjung Malaysia RM6/ Sabah Sarawak RM10.

Pilihan Warna Bawal Satin Exclusive Gred AAA
Pilihan Warna Bawal Satin Exclusive Gred AAA

Harga PROMOSI PENGENALAN RM30 SAHAJA sehingga 1 Julai 2015.

Pilihan Warna Bawal Satin Exclusive Gred AAA
Pilihan Warna Bawal Satin Exclusive Gred AAA

Jom dapatkan SEGERA Bawal Satin Exclusive

Pilihan Warna Bawal Satin Exclusive Gred AAA
Pilihan Warna Bawal Satin Exclusive Gred AAA

Jika berminat boleh sms / whatsapp / telegram 013-3560192 atau ke online store: http://onlinestore.irrayyan.com/

32 comments:

  1. licin pakai satin... selalu pakai AJ je.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. u should try bawal satin... senang bentuk... :)

      Delete
    2. bawal satin ni mmg sng bntuk. cuma kembang kat leher..hehe

      Delete
    3. Satin yg ni mudah dibentuk... sebab dah cuba :)

      Delete
  2. tudung cantik.. model pun cantik...
    ehemmm...!! :)

    ReplyDelete
  3. ni kalau pakai bawa gi bazar Ramadhan ni orang panggil Yuhanis niiii......!! :p

    ReplyDelete
  4. Yang no.30, 43 & 49 colour cantik......!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tya fatin mesti dia pilih purple

      Delete
    2. purple pun cantik Bonde.... :)

      Delete
  5. rambang mata tgk kaler yg menggoda ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. CN pilih la dua tiga helai... leh pakai gi sekolah.. confirm anak murid terkasima...... :p

      Delete
  6. ada promosi sempena raya tak tokey? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Repeat soalan CN ada promosi sempena raya tak?

      Delete
    2. nak harga promosi kena PM tokey....syyuuttt...!! *senyap-senyap*... hihihihihiii...

      Delete
  7. Replies
    1. ya, bahana Hati Perempuan dan Mia Ahmad..... :)

      Delete
  8. cantik yudung ni.. kaler kaler pun menarik!

    ReplyDelete