Plain Pinless Instant Shawl Meenamrina


Cantik tak shawl yang mommy irra pakai ni? Ni instant shawl pinless tau. Elok je jadi awningnye. 

Pink | Plain Pinless Instant Shawl

Mommy bagi adik ipar pakai instant shawl pinless ni jugak. Sedondon pulak dengan baju adik. Memang cun lah! 

Green | Plain pinless instant shawl 

Adik pon jatuh cinta dengan instant shawl pinless ni.  

Pink | Plain pinless instant shawl 

Sesiapa berminat nak dapatkan instant shawl pinless yang ada bermacam-macam jenis boleh tengok kat https://m.facebook.com/meena.amrina/albums/10153191933160489


Antara plain kaler yg ada

Bukan plain je ada tau, bercorak dan bermacam jenis pinless instant shawl ada..

13 comments:

  1. pinless senang.. selalu hilang pin tu huhuhu

    ReplyDelete
  2. cantik, irra pakai apa pun cantik...

    ReplyDelete
  3. menjimatkan masa nak pakai shawl kan..cantik!

    ReplyDelete
  4. cantiknya.. dah la tengah gila instant skrg :)

    ReplyDelete
  5. salam irra... tak susah dah lepas nie nak pakai shawl macam dulu2...

    ReplyDelete
  6. comel je ha..K.Sal ada tag GA kat Irra tau...kuar kat entry autopublish...malam ckit...tq Irra

    ReplyDelete
  7. lani Fida tak gila shawl dah...tengah gile AJ pulak..shawl yg duk ada pun terbungkus dlm plastik jer sekarang

    ReplyDelete
  8. mudahnya pakai... KM ada satu, itu pun shawl gaza...

    ReplyDelete
  9. tudung mcm ni best tp anis xbole pkai..hihi..bambam pipiku..

    ReplyDelete
  10. fewwit kak irra. aina dh lma xpkai shawl. malas nk belit2. huhu

    ReplyDelete
  11. lawa la instant shawl ni..

    ReplyDelete