Cewi kasut baru


Tengok la kasut mommy. Orang kedah memang panggil kasut walaupon ianya bukan kasut bertutup. 

Akibat bawa main air, turun je dari kereta semalam ni dekat SACC Mall Shah Alam, tercabut kasut mommy. 

Padahal minggu lepas daddyG dah offer nak belikan kasut. Tapi mommy Irra tolak la pulak. Kali ni terpaksa minta kasut baru. Muahahhaa.

Mula masuk satu kedai kasut. Kemudian mommy keluar sambil geleng kepala. Tak ada yang berkenan. 

DaddyG suruh masuk kedai kasut seterusnya, Bata. Ingat nak balik dah tadi. Kasut yang pertama tak ada size. Kasut yang kedua ada size. Dah settle kasut mommy, jurujual bagitahu belian kedua akan dapat less 20%. 

Seorang ibu akan ingat anak-anak lebih dari dirinya. Betul tak? Hahaha.. So dapat la seorang sepasang kasut. 


Balik je rumah mereka pakai terus kasut.



Bangun pagi pon cari kasut. Sama je Adam dan Anis. 


Cewi sungguh!


Tidur pon pakai kasut.


Apa-apa je la anak. Asalkan bahagia.


22 comments:

  1. seronok anis dgn adam dpt kasut baru.. :)

    ReplyDelete
  2. nasib baki bayi Amal tak boelh berjalan lagi kalau tak mesti dpt jugak kan hahahah

    ReplyDelete
  3. sayang beno kasut dia tu. tu yg bw p tdoq

    ReplyDelete
  4. gebu je kaki aniss, cun lah pepel tu :)

    ReplyDelete
  5. Assalam irra,
    betui3
    kalo makan sedap2 mesti ingat anak
    beli apa2 mesti ingat anak kan3

    ReplyDelete
  6. Hehe..bnda baru mmg diusung kemana2 kan

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. bata yg comfit mmg best pakai kan CN..

      Delete
  8. Wah cantiknye kasut warna purple....

    ReplyDelete
  9. comelnya bawa tido teruss.. hehehheee... ;)

    ReplyDelete