Baju sejuk Amal dan Anis


Semalam mommy singgah kedai baju baby masa nak masuk ke Teso Setia Alam. Target nak beli sweater/baju sejuk untuk Amal. Bila tunjuk kat daddy, daddy suruh beli untuk Anis sekali. 


Macam besar je kan baju Amal? Tu saiz 6 bulan. Sebabnya saiz 3 bulan dah tak ada. Konon-konon nak sedondon lah.


Alamak, besar la pulak. Agagaga. Rasa macam nak g beli saiz 3 bulan walaupon tak sama macam sweater kakak Anis. 


Gambar ni je Anis dalam keadaan ok. Anis dah tak suka bergambar. Jadi lah walaupon blur. 

Suka tengok kaler pink dia cantikkkk. Thank you daddy! 

7 comments:

  1. anis daa aktif. habis laa mommy

    ReplyDelete
  2. baru la adik kakak..sedondon kan..mommy xbeli sme ke? bru geng pink.. :D

    ReplyDelete
  3. memang lawa sangat kaler tu! sweater dia pun cool!

    ReplyDelete