Baby amal nak dapat adik baru


Baby Amal nak ada adik lagi? 

Amal baru 2 bulan 5 hari.

Mommy dah plan nak bagi Amal adik?

Huwaaaaa mommy plan nak bagi Amal adik tahun 2018 tau.

Habis anak saudara ke 4 dalam entry Terima Kasih Adik tu?


Semua dah salah faham ayat mommy Irra tu. Lagipon mommy irra pon tak terang betul-betul.


Yang nak dapat anak saudara ke 4 tu adalah adik ipar mommy Irra. Sekarang ni adik ipar mommy Irra dalam labour room sedang bertarung nyawa untuk menyambut kelahiran anak sulung mereka.

Jadi semua dah faham kan. Mommy tak ada plan nak bagi Amal adik dalam masa terdekat. InsyaAllah 2018 nanti.

Semoga adik ipar dekat Hospital Kubang Kerian dipermudahkan urusan melahirkan dan selamat semuanya. Aaminn.

92 comments:

  1. Chehhh..saspennn jerk tauu..2018 lama lg tuuu irra oii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. suspen je irra ni..ingt smngt nk tmbh ank lg..hehe

      Delete
    2. 2018 tu lagi 3 tahun kan. alamak, lama lagi.. hehehehe. xpe, baby Amal pun kecik lagi.

      Delete
    3. cepatnye dapat adik baru... ape rahsianye...

      Delete
    4. Laju ja semua bab ni. Tapi mana ayat Mommy Irra mengelirukan hari tu

      Delete
  2. Replies
    1. suspen kan. terkejut dengar

      Delete
    2. ada rezeki ... kalau betul apa salahnya..Alhamdulillah mommy super power he he he

      Delete
    3. kalau dah rezeki, ok je kan? hehe

      Delete
  3. yeay..amal nk dpt adik sedara..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheheh... syoknya dapat adik sedara... Amal ada lah kawan kecik nanti

      Delete
    2. nt boleh main masak2 same2.. kan sebaya kan..hihi

      Delete
  4. Muahahaha igkan betul lah td.. kak eny siap tgk kalender ... tekejut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun terus tengok kalendar. Kagum gak dgn kak irra masa tu

      Delete
    2. Ahha..dahsyat betul Kak Eny dengan Kak Sha... sampai tengok kalender bagai....

      Delete
    3. amboi sampai tengok kalendar kak eny. hehehehe.. ni terkejut sangat ni

      Delete
    4. hahah..terus cek kalendar lagi tu..hihi

      Delete
    5. Typo dikesan.... Ramai nak jadi scientist

      Delete
  5. hahaa, x salah kalau baby amal ada adik lg :>)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahahahahhaa... sian amal, terbahagi kasih sayang nnti macam tu. nak jaga amal lg, baby dalam perut lg

      Delete
    2. kasi chance amal manja2 la dulu.. kesian amal..

      Delete
  6. salah faham rupanya.. haha ingatkn betul 😄😄😄

    ReplyDelete
  7. Kehkeh. Ramai rupanya yg salah faham. Ingatkan sha sorang je, ahaks :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sha... kita geng.. sep sikit..hehe

      Delete
    2. hahaha. masa baca komen dekat kopitiam tu, kita macam dah boleh agak. hehe

      Delete
    3. Tapi rasanya dari ayat tu. Mmm Mommy Irra buat kenyataan mengelirukan

      Delete
    4. mommy irra suke buat suspen kat orang.. :)

      Delete
  8. Replies
    1. ehem ehem. bila lagi Amal nak dapat baby? 2018. hehehe. so sama2 la sabar menunggu

      Delete
    2. Tahniah Mommy Irra (saja buat buat tak paham)

      Delete
  9. hehehe buat suspen jer kan..

    ReplyDelete
  10. kipidap... last nnt mesti hero... blh geng dgn abg dia... sian abg dia takde geng hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh usaha lagi tu, eh, cn pun belum lagi..hehe

      Delete
  11. Replies
    1. SA pun terkejut beruk baca tajuk entry ni.m.

      Delete
    2. kita mula2 dah terkejut, pastu fikir balik, macam x mungkin. hehehehe

      Delete
    3. Saya terkejut biasa ja. Belum sampai terkejut tu hehehe

      Delete
    4. cn pn terkejut biasa2 jer..ahaks~

      Delete
  12. Tak nak terima kenyataan baru ni!!! Argh!!! Tidak!!! Ahha...

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Akk plan tahun depan...harap2 terkabul impian...

      Delete
    2. Cn pun plan thn dpn..doakan berjaya ye.. :)

      Delete
    3. takpe CN. bagus ada plan ni kan. hehehe :)

      Delete
    4. aminn... moga termakbul impian semua.. besttt ade anak buah efg :D

      Delete
    5. Semoga terkabul impian Irra dan SA

      Delete
    6. impian cn takde doakan sekali ke? nak saing2 ngn kak sa tu..hehe

      Delete
  14. tahniah kak ira berjaya buat org teruja..hahahah

    ReplyDelete
  15. sokong baby Amal dapat adik lagi... bestnya... :)

    ReplyDelete
  16. Kalau dapat thn depan pun apa salahnya.... merriahh

    ReplyDelete