Teman Setia Mac - Blogger Awesome


Dah lebih separuh bulan April baru mommy dapat update, blogger Awesome Mac yang tak jemu datang komen blog mommy. Lagipon blog mommy dah ada ahli baru. Siapa lagi, baby Amal Insyirah la. Cerita pon pasal baby je la kan. Dah tengah pantang, mommy pon tak boleh pergi ke mana, so semua jangan bosan eh mommy update pasal baby je.

Blogger Awesome bulan Mac mostly adalah keluarga EFG dan KBBA. Nak review seorang-seorang ke?

Dari dulu blogger nani tak pernah lupa nak singgah sini. Tak hari-hari, nani akan boom kebaboomm.

Kak lya pon akan boom bila ada masa. 

Bonde antara ahli terawal EFG. Bz bz bonde pon duduk kat top 3. Thank you bonde.

Blogger sha. Cikgu. Komited dengan efg dan kelas efg. 

Anis selalu singgah dari awal adanya irrayyan.com

Cikgu yang cun! Cikgu Geo. Komited.

Ini lah sifoo EFG. Papa Harraz pengganti papaZola. Very nice person. Terima kasih banyak-banyak membantu EFG.

Kembar kebenaran! Sifoo pertama. Jangan marah anak murid lawan sifoo dah. Hahaha

Sue. Sejak sue singgah kat irrayyan, Sue singgah selalu. Thank you!  

www.nazlee.com #KBBA #EFG
Blogger yang menemukan mommy Irra dengan KBBA. Pendokong kuat EFG.

10 dah la. Hehehe yang lain-lain, termasuk silent reader irrayyan.com terima kasih banyak-banyak kerana sudi membaca celoteh mommy irra. 





Thank you so much!

10 comments:

  1. Ramai nye...hehehhehe..caya lah, hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada mereka semua.. nampaknya tak banyak komen yang Eyda tinggalkan di sini..

    ReplyDelete
  3. terima kasih..tahniah yang lain... ade gak terselit name anis..hikhik

    ReplyDelete
  4. aarrgghhh...!! no.23 je... hahahahhaaa..
    lepas ni akan lebih rajin kebaboommm ke sini... hehehehe... :)

    ReplyDelete
  5. Eheh. Sekarang setiap hari singgah nk tengok baby amal montel comeeeell angat. Geram auntie!

    ReplyDelete
  6. sedihnyaa nama CT mmg xde la.. sob sob..
    jarang singgah.. tapi hari ni datang singgah ahak ahak..

    ReplyDelete
  7. Assalam irra,
    waaaaaaaaaaa
    malu iols tersenarai he3

    ReplyDelete