Setahun tak makan spaghetti


Demi anak, seorang ibu sanggup buat apa saja. Mommy jaga makan betul-betul supaya ekzema Anis Insyirah cepat sembuh.

Alhamdulillah. Berkat usaha mommy daddy, diberi kesembuhan buat anakanda kami. Ada lagi alergik sikit-sikit tu tak mengganggu kehidupan kami sebagaimana Anis Insyirah ada ekzema dulu.

Spaggethi antara feveret food mommy dan daddy sejak sebelum kahwin lagi. Tadi mommy dapat makan spaggethi lagi! Yuhuuu 

Spaggeti
Spageti meatball

DaddyG makan makanan kat bawah ni.


Ini pula kononnya order untuk Adam Rayyan yang minta nak makan nasi. End up mommy dan daddy yang kena habiskan.


Alhamdulillah rezeki hari ini.


Makan malam mommy masak. Telur dadar sahaja. Hahaha 

8 comments:

  1. Sedap tu...
    Hari Sabtu hari untuk JJCM...kan!

    ReplyDelete
  2. amboi western hari ni lunch depa noo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama giler tak makan spageti kak ana

      Delete
  3. Replies
    1. kak irra xsedap...kihkihkih makanan tu yg sedap :P

      Delete
  4. spageti ni kalau takk dapat beli nasib baiklah agak senang nak buat sendiri.
    lepas ni kalau teringin campak2 je bahan masak sendiri. tapi kalau beli dah siap better lah kan..hahah

    ReplyDelete