Day 1 - adik baby


Apa-apa pon kita letak gambar kakak dulu. Kakak pandai jeles dah. Kakak merajuk mommy dok ngan adik ja. Kakak merajuk mommy tak layan dia.

Ini sekali lagi gambar puteri PERTAMA kami. Anis Insyirah. Bambambam lahir 40minggu seberat 3.67kg 


Puteri KEDUA kami, lahir pada 39 minggu, 18-3-2015 jam 9:24 malam. Berat masih dirahsiakan. Ada contest teka berat baby nanti :D

18-3-2015
9:30 pm


DaddyG lah tolong ambilkan gambar ni. Baby disaluti air ketuban lagi.


10.09 pm


11.04 pm. Selepas baby di ambil untuk timbang.


18-3-2015 masa baby dalam labour room sahaja.


14 comments:

  1. Comelnyaaa baby.macam muka anis insyirah ^^

    ReplyDelete
  2. bestnye tgk..letak baby atas dada hehe

    ReplyDelete
  3. comel jer dia..bestkan moment tue

    ReplyDelete
  4. salam baby. nnt mnum susu byk2 eh. biaq tembam berketoi2 skit..heheee

    ReplyDelete
  5. comeyy macam aunty mimin. hahaha :d

    ReplyDelete
  6. abang adam dan kakak anis kena jaga adik ;)

    ReplyDelete
  7. comeynyer...best kan penat2 bersalin, kuar baby comey mcm ni

    ReplyDelete
  8. heee.....geram!..tak sabar tunggu turn kita pulak...^_^

    ReplyDelete