Sauk ikan di Longkang Fish Farm In The City


Last time mommy bergambar je kat Longkang Fish, Farm In The City.

Kali ni kami mengambil peluang merasa bagaimana perasaan dapat menyauk ikan. 

Mula-mula daddyG sauk dulu. Tapi tak dapat apa pon. So mommy pon nak tunjuk skill la konon. 

Taraaaaa...dengan sekali sauk je dapat seekor ikan. Hahahaa jadi la daripada tak dapat apa langsung kan. 

Sauk ikan di longkang fish

Bangga sungguh mommy dapat ikan seekor. Kemudian try lagi. Tak de dah..haaa tu la tadi bangga diri sangat. Ahahahaaa

Adam Rayyan taknak join. Dia nak tengok je. Anis Insyirah dah kepenatan. Mommy daddy je bersemangat waja lagi.


Kalau nak pergi ke Farm In The City ni kena plan betul-betul. Bila public holiday, orang ramai sangat. 

Pakaian pon kena yang bersesuaian. Ingat cuaca redup macam hari tu. Sekali hari ni cuaca panas. Kesian Anis Insyirah. Dah la mommy lupa nak bawa kipas baby tu. 

Nanti kita datang lagi bawa adik baby pulak :D

9 comments:

  1. Best sauk ikan. Seksli sauk byk jg dpt haritu. Geram tgk ikan kecik comel lote...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agaknya sbb ramai sgt org, tu ikan lariii

      Delete
  2. Bestnyaa. Tak sabar nak mai next week ni. Nak tangkap ikan jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ena pergi awal tau...g lambat xbest..semua binatang dh kekenyangan...

      Delete
  3. Ish. Best jugak kan? Apa ek ikan paling besar dalam tu? Hehehhe

    ReplyDelete