Rajuk si teruna mommy


Kesian anak teruna mommy ni. Merajuk. 


Alkisah dia melalui kawasan permainan semasa mommy sibuk mencari baju baby petang tadi. 

Dia nak permainan lego. Mommy tak bagi. Lego tu saiz kecil-kecil. Potensi lego itu untuk bertahan tak akan lama.

Kalau lego besar-besar mommy dah setuju dengan pilihan Adam Rayyan.


Lagi satu alasan mommy tak setuju adalah; sekali mommy dan daddy beri green light kepada Adam Rayyan dapat mainan yang diidamkan, maka akan ada episod kedua, ketiga dan seterusnya.

Mommy perlu bertegas. Rajuknya tak lama. Sekejap aje. 

7 comments:

  1. Replies
    1. Tak pernah mintak mainan lagi tu...sekali minta kena rejek,,hahah sian

      Delete
  2. dah kenal anak memang selalunya mcm tu... merajuk bila x dapat apa yg depa nak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu bagi nnt lg susah..kne fikir future gak

      Delete
  3. kesiannya diaa. patutlah masam aje muka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu mommy xdpt apa mommy nak pon masam muka gak...hihihi

      Delete
  4. alahai... kesian dye ye.. xpe.. cube lagi lain kali eh adam sampai permohonan diluluskan.. :P

    ReplyDelete