Pantai Irama, Bachok, Kelantan


Dah alang-alang balik kampung, mommy Irra request nak pergi pantai. Hahahaaa mommy boyot ni memang gigih sungguh kan.


Ombak sangat kuat. Tapi kami dapat port yang cantik. 


Adam Rayyan yang takut ombak dah jadi berani. Sebab adiknya lebih berani. Mana boleh kalah dengan adik kan.


Kemudian ada Ayah Aeman pulak meneman. Seronok lagi dia nak main pantai.


Mak buyong yang gigih dan gagah perkasa. Berbaju ephyra. 


I love Ephyra. Memberi tenaga untuk mommy Yong yang dah sarat.


Mommy cuma plan nak ke pantai. Tak ada plan aktiviti di sini pon. Memandangkan mommy tahu pantai bersih putih jernih kat Kuala Abang je. Hahahaa


Rupanya pantai kat sini pon bersih juga. Cuma di sini bukan pasir memutih. DaddyG yang melayan anak-anak bermain pasir. Mommy irra jadi photographer je.


Tiada lagi yang lebih indah selain melihat anak-anak tersenyum gembira.


Seronok sangat tengok Adam Rayyan happy dan enjoy main.

Adik toksah cakap la. Dia lagi nak pergi kat air dalam.  


Cuaca pon dah panas. Moh la kita pulang.


Ada rezeki, lepas deliver baby kita pergi jalan-jalan lagi ye anak-anak.

10 comments:

  1. bawa anak melihat alam semulajadi memang aktiviti yang sihat. jangan biar dengan gadjet sahaja. gagahnya mak boyot hehe

    ReplyDelete
  2. seronoknyaaa dapat pergi pantai

    ReplyDelete
  3. terima kasih mommy irra diatas exchange feed blog arzmoha seperti diatas

    ReplyDelete
  4. time pregnant sue pun suka jalan-jalan merata tempat. Bila aktif badan rasa lebih kuat dan sihat.

    ReplyDelete
  5. Hehehehe seronoknyerrr ...best kan klau jln2 tpi pntai..

    ReplyDelete
  6. Wah seronoknyer anis insyirah dan adam rayyan main kt pantai

    ReplyDelete
  7. Kalau pergi tempat-tempat macam ni, budak-budak lah yang paling seronok ye..

    ReplyDelete
  8. amboiii budak dua org nie.. suka betul main air ye..hihi

    ReplyDelete