Biskut hancur bersama aiskrim


Pagi ni rasa bosan nak makan biskut cicah air. Mommy masak moi atau bubur nasi. Orang kelantan panggil nasi air. Alaaa baru masak, lambat lagi nak dapat makan. 

Dalam freeze ada aiskrim yang tak habis sebab berjaya disorokkan daripada Adam Rayyan. Hahaha hebat mommy kan. Adam Rayyan buka je freeze, "aiskrim habis dah".

So mommy pon dapat idea buat ni;


Hancurkan biskut bersama aiskrim.


Yummyyyy 

15 comments:

  1. boleh lah try jugak buat lepas ni ^^

    ReplyDelete
  2. idea baru ni... boleh cuba... tapi... takut dah cuba tak boleh nak stop... abis laa nanti kemarok.. he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha..cube je la kak SS..xyah takut2..hahah :P

      Delete
  3. saye bse mkn ngn roti.. carikkan roti cmpur aiskrim..
    nyummm..

    yg ni pon nmpk sedap!

    ReplyDelete
  4. haahaha . nak try2 . pelik ni . tak pernah buat . tapi anak2 mesti suka kan k.irra

    ReplyDelete
  5. Wah resepi baru...
    selalu klu buat, bonde guna biskut oreo... tapi dah lama x makan...hu huhu terliur

    ReplyDelete
  6. boleh try ni. nampak cam sodap ajo :p

    ReplyDelete
  7. Idea bernas! Tak pernah terfikir pun. Padahal banyak jugak aiskrim & biskut kat rumah tu. Tq, lepas ni boleh try ^^

    ReplyDelete
  8. Biasa mkn dgn roti. Ais krim oreo dah siap ngan biskut tu sedap..

    ReplyDelete
  9. sedap.. kalau dah start makan, susah nak stop ni. hihih

    ReplyDelete
  10. OO nilah dalam IG Irra tadi, kak ana ingatkan ayam goreng cruncy hehe :) kreatif gak mommy irra.

    ReplyDelete
  11. Lagi kenyang makan nie daripada makan iskrim saje. Macam Mcflurry oreo je kan... biskut + aiskrim

    ReplyDelete
  12. Lagi kenyang makan nie daripada makan iskrim saje. Macam Mcflurry oreo je kan... biskut + aiskrim

    ReplyDelete