Bertemu blogger arzmoha di Farm In The City


Blogger arzmoha merupakan kawan daddyG. Cuti CNY arzmoha datang bercuti di Putrajaya. Mommy ajak arz berjumpa di Farm In The City.


Kali terakhir kami jumpa blogger arzmoha pada Jun 2012.


Cik Akak pon berani nak bagi tortoise makan.


Ini la sifoo awal mommy irra dalam dunia blogging. 


Abah ada dua babyyyy..boleh dah bagi cik akak kawan ni arz...


Kami masuk ke Farm In The City pukul10 pagi. Pergi ke semua station. Dua kali berhenti rehat. Habis semua destinasi, kami makan dahulu. Berpisah dan bergerak pulang pukul 1:30 tengahari. 

Ada rezeki kita jumpa lagi. 


23 comments:

  1. ohh...Arz datang putrajaya...no wonder lah leh jumpa Irra...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Nani meh turun sini..jmp mommy yong ni

      Delete
    2. Sapa dekat SA kena jumpa Mommy Irra la

      Delete
  3. seronoknya dapat jumpa member blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Husband kita tu kawan blogger arz,,itu yg boleh jmp tu :D

      Delete
  4. Irra dah ajak geng Feed Exchange semua hari tu tak berkesempatan sebab semua bercuti haluan masing-masing, Best tgk pic2 di atas bersama anak-anak comel..:)

    ReplyDelete
  5. Perghhh! Bestnya boleh jumpa kat luar... Tak laa memerap dalam blog je kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ss, arz tu kawan husband..eheee,,,awal2 jadi blogger berguru dgn arz la

      Delete
  6. wahh bestnye jumpa. cantik anak perempuan abg arz :D

    ReplyDelete