Anakku 70% less


Wahhh Anakku ada promosi 70%. DaddyG bermurah hati membelikan baju buat anak-anak.

Rugi kalau tak grab. Alang-alang dah murah ni.

Kemeja Adam Rayyan

Seluar Adam Rayyan

Seluar tiga suku Adam Rayyan

Seluar gantung

Baju sedondon kakak Anis Insyirah dan adik baby

Baju adik baby 

Baju adik campur-campur brand. Ada baby kiko, tollyjoys dan sun baby.


DaddyG bukan jenis senang nak berkenan seluar baju Adam Rayyan. Sekali berkenan, haaaa ambik kau! Mommy pon jelesss

Yang mommy pulak pilih baju ikut kaler berkenan di mata. Lama la jadinya memilih baju. 

Ini kami shopping di The Store, Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Banyak pilihan.

15 comments:

  1. happynya shoping baju anak2kan Irra :)

    ReplyDelete
  2. bila ada promosi..time ni la nk beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan sama g time promosi. Mmg syok lah lagi2 org nak bayarkan.

      Delete
  3. murah kalo mesti rembat cepat..tapi kena tengok poket suami jugak, utk anak2 tak ada hal punya...

    adik baby pompuan eh?? ha ha dah tau...

    ReplyDelete
  4. Wah seronoknyerrr mak buyung shopping hahaha ..Alang2 DaddyG dah nak beli ..Belikan ajer la hehehe..Nanti pergi cari lagi ya Mummy Irra

    ReplyDelete
  5. banyaknyaa less. seronok lah membeli ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yg senyap je ptg semalam kan..haha

      Delete
  6. oo nie yg sakan semalam nie..hahah... cantik2 tu baju.. klau nampak less memang terbeliak biji mata..rase nak beli je..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klau tgk bjh baby yg cantik comel rasa geram jer nak bli hahaha..

      Delete
  7. baju2 baby memang elok beli time tengah sale..
    memang murah.. kalau tak harganya sama aje dgn baju org dewasa..

    ReplyDelete