Berendam di Legoland Water Park Malaysia


Sekarang jam 4 petang, Sabtu, 10 Januari 2015. Masa hanya ada 2 jam untuk mommy daddy Adam Rayyan dan Anis Insyirah bermain air di Legoland Water Park. 


Dah pukul 4 pon masih lagi panas. Tak sangka pulak Anis Insyirah seronok bermain air di LEGO Wave Pool. Adam Rayyan yang takut pada mulanya jadi berani tengok adik dia seronok main air.


Umar dua pupu mereka pon ada di sini. Mereka lagi sakan main air dari pukul 11 hingga 4 petang. 


Daddy ajak jalan-jalan ke kawasan kolam mandi kanak-kanak.


Ada mainan untuk kanak-kanak. 


Ini part yang Adam Rayyan suka. Bergelungsur. Ntah berapa kali. 

"Nak lagi!"

Anis Insyirah pon sama naik taknak keluar dari kolam air. Boleh tengok kat instagram mommy : http://instagram.com/rayyankata 


Rehat kejap ye. Dah penat main air. Anis Insyirah siap dengan swimming suit.



Mainan yang ada di sini banyak. Tapi tak dapat la mommy nak merasa sebab tengah pregnant. Adam Rayyan pula tak cukup tinggi. Daddy pula takkan nak main seorang2. 

Built-A-Raft River


Imagination Station


Joker Soaker


Brick Blaster


Splash 'N' Swirl


Wave Rider


Tidal Tube


DUPLO Splash Safari


Red Rush


Twin Chasers


LEGO Slide Racers


Mommy berangan akan datang lagi lepas deliver baby dan adik baby besar sikit. 

9 comments:

  1. wahhh bestnyaaa.. bila nak sampai sana ni.. aduhhhhh

    ReplyDelete
  2. belum berkesempatan nak ke legoland,walaupun tak ler jauh mana dengan rumah.hehe

    ReplyDelete
  3. syurga air.....anak2 memang suka:)

    ReplyDelete
  4. Anak2 kalo dufuk dlm air mmg payah nak ajak keluar ^^

    ReplyDelete
  5. memang luas gila water park diaa :D

    ReplyDelete
  6. best nya..jauh pulak nak pegi,kutub utara kutub selatan :)

    ReplyDelete
  7. tengok gambar pun dah rasa best..nak kena pergi jugak nih..

    ReplyDelete
  8. arghhh...teringin nak pegi sana.bukan untuk keseronokan sendiri,utk anak-anak jer..

    ReplyDelete