1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com


1st Mini Cash Giveaway 2015

Kita nak cerita pasal farah. Kita suka tengok farah. Happy ja. Farah boleh buat kita senyum sekali. Kuat aura happy tu.

Pasal blog farah pula, kita sangat kagum. Setiap entry farah buat research. Kita buat masa ni tak dapat ikut macam farah. Maybe one day. Kepala tak leh fikir banyak, share ngan baby kot. Hikhik!

Harap kita boleh jadi blogger macam farah. ^____^


Jom korang join ga farah. Klik gambar kat atas nun yaa. Daaa

7 comments:

  1. Alhamdulillah thank you irra sebab sudi sertai mini GA Farah...In Shaa Allah, satu hari nanti Irra akan jadi lebih baik dari Farah....Farah biasa-biasa ajer... all the best, mana tau rezeki baby kan? Jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  3. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. Good luck sis :)
    Follow sini #398.
    Jemput singgah : fatihahazanan.blogspot.com

    ReplyDelete