2014 Dalam Kenangan


Permulaan 2014 dengan air mata kerana ekzema. 1-1-2014 umur Anis Insyirah 6 bulan. Mommy bertarung dengan Anis Insyirah pagi petang siang malam. Mommy malas dah nak kenang apa yang berlaku. Ni pon sebab nak buat rentetan 2014. Bulan 6 mommy dah boleh tersenyum. 

8-5-2014 mommy start berblogging. Mommy bertuah diterima menjadi salah seorang ahli keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari. 

2014 juga dikejutkan dengan berita double line pregnancy kit test. Seminggu mommy daddyG simpan cerita pregnancy ke 3. Sekarang dah 28 minggu.

Satu perkara lagi 2014, kami berpindah keluar dari Shah Alam. Dari zaman belajar tinggal di Shah Alam. Sekarang tinggal di Bandar Bukit Raja. Tak jauh pon dari Shah Alam. Tapi banyak la berbeza dari tempat tinggal sebelum ini.

Semoga tahun depan lebih baik dari tahun ini. Selamat datang 2015.


Adam Rayyan, jadi abang yang baik. Anis Insyirah pon jadi adik dan kakak yang baik. 


Bye bye 2014!

5 comments:

  1. selamat tahun baru mommy ira :D

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru mommy Irra.. kejap je masa dah berlalu kan? Tapi dalam tempoh setahun tu macam2 kita dah harungi.. semoga kita menjadi lebih kuat utk hari-hari seterusnya, in shaa Allah..

    ReplyDelete
  3. Tahun 2015 Irra bakal dapat ahli keluarga baru..bestnya..

    ReplyDelete