Lepak Dataran Kemerdekaan Shah Alam


Mommy irra lama tak jumpa member mommy irra ni. Namanya Nurul. 2-3 bulan ada kot. So alang-alang berada di Shah Alam, terus contact member ni. 

Hahaha macam jauh je Bandar Bukit Raja dengan Shah Alam ni. Lama juga tak lepak dataran, maka kami bertemu di Dataran Kemerdekaan Shah Alam.

Klik untuk tengok video Adam Rayyan dan Anis Insyirah seronok main bubble

Anak-anak la paling seronok. Mommy daddy siap layan mereka main bubble. RM5. Rasanya dulu RM3 je. Semua dah naik harga. Semua orang dah pandai buat bisnes cari side income.

Menunggu daddy buatkan bubble. Gambar malam tak cantik. Uhuk

Ini kawan mommy irra. Kenal macam mana tau? Dulu-dulu masa mommy berkawan ngan daddyG, selalu la daddyG bawa lepak dengan kawan baik dia. Kawan baik daddyG tu husband nurul. Mereka bercinta dari zaman sekolah lagi. Lama tuu.


Nak berkawan ni, macam-macam cara boleh. Tapi nak dapat kawan yang sehati sejiwa dan memahami, payah wei. So berkawan je la dengan semua orang dan jangan sakiti hati orang lain kalau taknak diri sakit hati. 


Makyong preggy 5 bulan tak nampak macam preggy kan? Hehehe maintain shawl hitam jerrr...muahahahaaa

5 comments:

  1. dua2 awet muda.. maintain comel.. :)

    ReplyDelete
  2. memang tak nampak macam mengandung D:

    ReplyDelete
  3. dh 5 bulan ye...cepat betul masa berlalu..betul!!! nak cari kawan yg sehati sejiwa dan serasi mmg susah..until now sis JM belum ada kawan sejati

    ReplyDelete
  4. Memang tak nampak macam peknen pun. Pakai tudung hitam mudah sesuai dengan semua baju.

    ReplyDelete