Username MommyIrra di Telegram Messenger @irrayyan


DaddyG suruh update Telegram  Messenger. Rupanya Telegram versi terkini boleh setting username. Maka selepas ini, nak hubungi mommy Irra di Telegram hanya search "irrayyan" dan akan keluar seperti gambar di bawah:


Macam mana nk setting username di Telegram?


Dengan adanya username ini, kita tak perlu lagi berikan/dedahkan nombor telefon kepada customer/client untuk berhubung. Rasa-rasa ada stalker kita block ja user tu dalam Telegram. He he he.

Korang boleh dapatkan username pilihan sebelum dirembat orang lain kerana username ini adalah bersifat unique. Maksudnya satu nama hanya boleh wujud sekali di 'dunia' Telegram ini. :p


7 comments:

  1. tetap dengan irrayyan kan mommyyyy....?? x-)

    ReplyDelete
  2. hye hye apa khabar mommy ira dan addam rayyan =)

    ReplyDelete
  3. ida pun xgodek lagi telegram ni..download je sbb xramai yg gune

    ReplyDelete
  4. macam nak install je telegram nie..huhu

    ReplyDelete
  5. saya dengan suami tak de pun wechat ke.telegram ke..kami sms je senang..ekekek..guna cara lama je..tak canggih langsung..kan??ekekke

    ReplyDelete