Restoren Papa Seafood dan Tomyam Meru


Daddy bawa kami makan kat Restoren Papa Seafood dan Tomyam di Meru semalam. Mommy nak makan tomyam.

Adam Rayyan menikmati keindahan alam.
Restoren ni ada tempat bersila. Sesuai lah untuk family macam kami.


Boleh la anak-anak berjalan ke sana ke mari. Sambil tengok pemandangan sekeliling. 

beg dia tak pernah tinggal. he he he jimat space handbeg mommy
Kami order:
  • teh o ais
  • barli suam
  • nasi kosong 3
  • tomyam daging
  • ayam goreng kunyit
  • kailan ikan masin
  • rojak buah

Feveret menu kami sekeluarga
Yang penting tak perlu menunggu lama. 

Rojak buah yang sedap
Rojaknya sangat menawan kalbu. Pedas dan sedap sangat. Tomyam sedap. Kailan ikan masin sedap. Total RM22.50. Sangat puas hati makan di sini. Boleh datang lagi lain kali.

9 comments:

  1. Rojak buah tu memang sangat sangat sangat sangat sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rojak tu dia ad time dia tak ke setiap ary setiap masa sentiasa ad

      Delete
  2. rojak.... aduhh sedapppnyee.. menggugat jiwa tgknye..huhu

    ReplyDelete
  3. wah..ada beg ke?/tengok isi dalam nya..barang makeup ke apa tu?/heheh

    ReplyDelete
  4. menggoda kalbu laaa gambar makanan tu.....!!! huwaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. murahnyaaa kak irra. Tengok pun nampak sedap

    ReplyDelete