Jumpa kawan sekolah


Lama tak jumpa kawan mommy dari sekolah rendah hingga sekolah menengah. Ada la lebih 4 tahun tak jumpa.


Dua-dua tengah mengandung pula tu. Kali terakhir bertemu masing-masing single lagi. Sekarang mommy ada anak 2. Syikin ada anak seorang. Yang serupa adalah suami kami berasal dari kelantan. 


Hari ni syikin buat majlis hari jadi anaknya yang kedua. Tahun lepas kami tak dapat join sebab mommy baru je habis pantang. 

Si besday girl tak sihat. Get well soon safiyya. Selamat hari lahir. Semoga diberi kesihatan yang baik dan jadi anak yang solehah.

Macam-macam juadah majlis tadi. Mommy makan nasi lemak sikit dan nasi tomato. Sedap yang amat!


Memang langkah kanan mommy hari ni. Dari semalam plan nak makan laksa weekend ni. Alhamdulillah dapat makan laksa yang sedap. 


Thank you syikin jemput kami sekeluarga.  

14 comments:

  1. Replies
    1. he he he..irra pon preggy kali ni asyik teringat laksa

      Delete
  2. tuan rumah amsak e semua menu tu..laksa..my feveret too

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada yg masak. ada yg catering. mak syikin ni sedara irra gak. diorg ada 14 beradik. best kan..sorg masak satu juadah...jadi banyak..tu kan ada banyak lagi...

      Delete
  3. bestnya dpt jumpa kwn lama... dah byk kali member2 plan nak reunion tp susahnya nak dpt date smue org...

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu reunion mmg xjadi la...ni pon jumpa sorg ja..masing2 bz sekarang ni

      Delete
  4. alhamdulillah, jumpa kawan lama, ingat persahabatan...semoga terus kekal bersahabat.

    ReplyDelete
  5. seronoknya jumpa kawan sekolah..... kawan sekolah sha dah terpelanting memane je.. hihi
    enjoy mommy makan :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee..ni kawan dan merangkap anak sedara.

      Delete
  6. wahhh laksa tu yg memikat hatiku..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita sama2 feveret laksa. anis mai la sini. shah alam ada asam laksa best

      Delete