Delete Comment Lagi! Sorry!


Ini kali kedua mommy TERdelete komen. Tekan "publish" tapi TERkena button "delete". 

Bukan salah ibu mengandung. Uhuhuhu

Jari ni nak kata membesar. Cincin tunang longgar lagi.


Rabun? Mommy nampak perkataan "publish, delete, spam" tu. 

Semoga tidak ada kesalahan TERdelete yang ketiga. 

Nasib baik ada email lagi. 

-hehe, kena cepat2 rasa sendiri nikmat ni scha.

-tapi sejak hujan 2 hari ni macam nak naik balik lalang tu. Cepat benar la hai. Tak sempat nak menanam lagi.

-Kalau kekurangan zat, bacaan Hb/hemoglobin akan rendah. Hb irra alhamdulillah. 12.8

-alhamdulillah. Yang bulan ogos lagi ramai join. 

-tak tahu la akak. Tak pernah nampak kelibat kucing langsung. Datang dari mana dan masa bila tak tahu. Tahu-tahu dah tinggalkan kerja kat daddyG. He he he.. Kesian daddy!

-segmen macam ni bertujuan untuk backlink dan win win situation lah..semua ada kaitan dengan SEO. Pesanan otai2 blogger, irra kena rajin2 backlink orang. 

-Cantik. Tapi tak berkesempatan nak pegi semua. 

-jiran baru, acik Mee kata bila beranak lagi banyak, kira badan semakin tua. Sebab tu kudrat makin terhad masa pregnant. Hahaha. Tapi sungguh la kak, dukung si anis keluar masuk bilik air basuh yak pon dah buat hari-hariku di rundung sakit. Habis badan. Kalau duduk menghadap TV, habis sakit tulang bontot. Kalau tidur/baring sahaja maknanya tak jadi apa-apa kerja. 

-Suka. Kesian mommy dia. Daddy pulak suh mommy layan anak-anak. Daddy tolong pasang dan cuci pool. 

Ni pon dah besar kak. Ni beli hat paling murah ja. Ha ha ha kalau mahal mesti daddyG tak beli dah.

6 comments:

  1. kadang2 sensor henpon yg salah..hihi... ye bukan salah ibu mengandung..kih3..

    ReplyDelete
  2. cx tk prnh lg. ralat nye kalau terdelete.

    ReplyDelete
  3. hihihii..sabor jek...apa pun lawa cincin tunang Mommy :)

    ReplyDelete
  4. aduhai... siap balas komen kat entry lagi hihi...

    ReplyDelete