AWRA Foundation Gunakan Tanpa Was Was


Mommy promote sakan AWRA Foundation, AF. Best ke? 


Mommy dah guna AF ni, komen mommy pasal AF ni:

1. Bau wangi. Mula-mula macam pening jugak la. Maybe sebab preggy sama kan. Tapi lama-lama okey. Hidung dah immune dengan bau wangi tu.

2. Kesan penggunaan foundation pada wajah adalah sama. Muka nampak la berseri. Kalau tidak kusam je. Mommy siap snap gambar tanpa foundation dan gambar selepas memakai foundation. 


Mommy bukan jenis yang tepek foundation seinci. Cukup sedikit sapuan rata ke seluruh wajah.

Haa kantoi sudah naked face mommy irra. Kita tak putih macam Adam Rayyan. Adam Rayyan ni kira memenuhi impian mommy irra yang tak akan kesampaian iaitu putih dan tinggi. Muahahahaa impian la sangat.

3. Bebas bahan kimia. Yang ni sangat penting buat mommy irra. Apa yang kita pakai walaupun hanya di kulit dan hanya sapuan nipis, akan meresap ke dalam darah dan sampai ke baby. So dah lega AF tidak akan memberi kesan kepada babyB.

4. Mudah di cuci. Tak perlu nak tonyoh2 muka hilangkan foundation tu.

5. Halalan toyyiban. Selamat digunakan tanpa was was.

Mommy baru ja pakai foundation ni. Almaklum la bekerja di rumah. Time keluar rumah je la tepek foundation ye. Kesan-kesan lain selepas menggunakan foundation belum dapat dikesan. Nanti mommy irra update dari masa ke semasa.

Buat semua wanita, jom tonton video ni. Rugi kalau tak tengok. 

3 comments:

  1. Irra mmg dah cantik. Kecik comel gitu..

    ReplyDelete
  2. set kecantikan yang bagus.
    CUba sendiri dan promote itu lebih baik

    ReplyDelete