Seni Lukisan Tangan Anak

Adam Rayyan seronok main color

Entri ini siap tengahari tadi. Mommy Irra terlupa nak publish. Masa ini anak-anak belum mandi lagi. Anak-anak selsema dan mandi lambat sedikit. Mari kita main dulu bersama washable fingerpaint atau dalam bahasa melayu nya CAT JARI BOLEH DIBASUHSeronok lah Adam Rayyan bila mommy Irra nak melayan dia. 

Blue color | Biru


Yellow color | Kuning


Red color | Merah


Green color | Hijau
Kali ini mommy ajak Anis Insyirah join sekali. Tapi Anis Insyirah takut-takut pula. Dapat juga lah Seni Lukisan Tangan Anis Insyirah color hijau sahaja.

Menangis-nangis si Anis Insyirah macam kena paksa pula. Hahaha apa la adik. Orang tak bagi dia nak sangat. Bila dah dapat, tak nak pula.

Tangan Anis Insyirah yang comel


Ini hasil Seni Lukisan Tangan untuk hari ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Siapa pandai teka berapa lukisan tangan Anis Insyirah?


Eh, ada kaki sekali. So, nama hasil seni hari ini adalah Seni Lukisan Tangan dan Kaki Adam Rayyan dan Anis Insyirah.

10 comments:

  1. siap ade kaki..hihi... semua kaler cantik2.. :)

    ReplyDelete
  2. comel sangat ler mommy ! nanti guna simen pulak, buat frame, gantung kat rumah !!

    *yang kecik comey tu comfirm la anis funyerrr

    ReplyDelete
  3. pestaim kotak komen keluar..selalu akak singgah sini tak pernah dapat komen sebab kotak komen nya menyorok..refresh banyak kali pun tak keluar..heheh

    ReplyDelete
  4. Comel..sue pun suka buat aktiviti ni dgn ank2.

    ReplyDelete
  5. Comel...tp akak xblh bg Dahlia buat sbb dia suka sapu kt muka dia

    ReplyDelete
  6. Saiz yg paling kecik lah anis punya :-)

    ReplyDelete
  7. Menarik kalau boleh buat dalam satu kertas, cap tangan daddy G mommy irra, adam, anis dan framekan kenangan ni

    ReplyDelete
  8. Kaler air ni tak merbahaya ka? kalau budak termakan atau terkena mulut atau mata?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tengok laa...haha klu xdan apa dh masuk mulut, terus cancel kelas art ni...

      Delete