Pet Comel Giler !



Tengok gambar pet ni, korang boleh agak tak binatang apakah ini? Sedondon pulak dengan kaler baju mommy. Comel la sangat.





Rabbit la weh!!! Hehehee gambar yang mommy pegang tu nampak macam cat pon ada kan? Pandai rabbit ni menyamar menjadi cat.


Rabbit ni ada kawan lain lagi. Semua memang comel teramat sangat lah. Memang bertuah la kami ke Tasik Shah Alam Seksyen 2 hari ini. Dapat bertemu rabbit yang comel-comel ni. Seronok Adam Rayyan kejar rabbit ni. Sejam dia main dengan rabbit tu sampai tak nak balik. 







Empat ekor semua nya rabbit ni. Comel-comel belaka. Tuan empunya rabbit ni memang akan bawa rabbit ni jalan-jalan kat tasik atau taman sekitar Shah Alam, PJ.

Geram kan tengok? Hehee

12 comments:

  1. Comelkan rabbit ni..kt rumah abah akak ada 3 ekor rabbit. Anak2 akak bg nama Kiki, Kiko dan Koko...huhuhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama nak sama la kak..chiki koko choko chocho

      Delete
  2. comelnyeee..geram... tapi anis jenis takut berbulu2..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diorg tak agresif anis. So xgeli nak pegang. Klu agresif tu kak irra pon geli

      Delete
  3. alololo tomeinya rabbit2 tu!!!! dah lah pakai baju >.<

    ReplyDelete
  4. wow comel....siap dengan baju. lagi comel yang baju pink. huhu

    ReplyDelete
  5. Nak bela rabbit ni kalau rumah taman besar or kampung ok la kan?

    ReplyDelete
  6. hamboiiii siap pakai baju ! comey2 plak tu.... tetiba dah hilang kempunan nak makan daging rabbit -_- sebab comey sangat, cam tak sampai hati je.... huhu

    ReplyDelete
  7. Aikk mcm kenal jer Rabiit2 nih it is my rabbit Thanks coz glamourkn rabbit2 kami

    ReplyDelete
  8. Wahhh...comelnye rabbits tu...siap pakai baju lagik..

    ReplyDelete