Internet Lembab Potong Mood


Streamyx tak ada lagi. Tengah tunggu kontraktor Telekom datang pasang. Yang ada hanya lah broadband Celcom yang segan-segan nak hidup.

Ini kat pintu rumah.

Depan tv nak ping pon takleh.

Nak loading blogger dashboard pon terkial-kial. Loading blog sendiri yang dah ringan tu pon lembap. Haishhh.

Mood nak update entri pon ke laut lah. Nak reply komen pon perlahan kalah kura-kura. Nak blogwalking lagi lah azab.

link

Rumah pon tak habis berkemas lagi. Makyong cannot work too much. Berdiri lama sakit. Tunduk lama senak perut. Maka mommy irra pon join la perangai si kura-kura. Lambat! Hahaha.

Biar lambat asal sihat! 

Mommy belanja gambar Anis Insyirah tengah malam tadi. Adam Rayyan dan daddy dah tidur. Si kecik ni tak boleh tidur. 

Anis kelaparan.

Sebab lapar. Bagi makan roti habis sekeping, dia minta lagi. Yang kedua tu dia makan separuh jer. Pastu taknak dah. 

Masih tak boleh nak lena. Masuk buaian, seminit je letak dah tidur. Hah memang mengantuk sangat pon!!

10 comments:

  1. Klau mslh internet x blh dah nak kata apa kan sbr je la

    ReplyDelete
  2. hehe cmne thu dia lapar? ank mommy dh pndi ckp lom?

    ReplyDelete
  3. internet kat opis dkna pon sama gak.. kalau kat telefon lagi teruk line internet..

    ReplyDelete
  4. Take care irra. Take ur time kemas. Jgn lasak2 sgt...

    ReplyDelete
  5. masalah seorg blogger. bile xde line memang boleh jadi sasau jap..hahhaha... comelnyee anis insyirah.. :)

    ReplyDelete
  6. irra dok diam2 jangan lasak2 sangat...

    ReplyDelete
  7. lepas ni puas budak2 berlari dalam rumah hihi..

    ReplyDelete
  8. broadband kalau slow je memang apa pun tak boleh jadi..bagus2 pasang steamyx je..tak rugi duit habis kat broadband je,,

    ReplyDelete
  9. Jgn lasak sgt ok..jaga diri dan kesihatan tu

    ReplyDelete