Hari-hari Juice Blended


Pertama sekali terima kasih daddyG sebab melunaskan hasrat mommy Irra yang nak ada juice blender ni. Nama kat kotak Personal Blender. Yang pasti blender ni boleh buat ice blended. 

Mango blended! 
Watermelon blended! 
Yummylicioussss!!!!

Blender buah. Thank you daddyG!!

Personal Blended CPB-E600G Brand Cornell features:
  • Vouge-design with colorful ABS body & Ice Crush Function
  • Non-slip Grip Feet To Keep The Unit Firmly In Place
  • Ideal Traveler Choice
  • 600/300ml BPA-Free bootle and lid

Mangga kisar dalam pembikinan.


Ini tembikai kisar dan mangga kisar siap sedia diminum. Hehee betul ke ayat tu. Macam pelik je bunyi.

Memang best ada blender ni. Weekend ni nak p borong buah lagi. Eh weekend tu esok laa... Kenapa rasa minggu ni macam cepat pulak?!

9 comments:

  1. sedapnyee mango blended..ayoyo.. mcm nk cri jap lg..hihihi

    ReplyDelete
  2. Mama preggy elok minum jus buah..

    Salam kenal dr sue. Sihatitunikmat.blogspot.com.

    ReplyDelete
  3. Nak suruh mak beli jugaklah. Boleh bawak pergi ke hostel.. ekekeke

    ReplyDelete
  4. Bestnyaaa blended2 niii. Haha. Mango tu feveret schaa!

    ReplyDelete
  5. i love jus buah !! dapat pulak mangga tu blend dengan ais, letak susu pekat sikit.... perghhhh.... ehh tapi mommy preggy kena minum plain jus buah.... haaa ayat dah tunggang langgang ni, teruja tengok blender tu...

    ReplyDelete
  6. ohh..ini memudahkan kerja nih..

    ReplyDelete
  7. Wah..bestnya ada fruit blender mcm tu...mahal tak?

    ReplyDelete
  8. KM pun dah ada sebuah hihi tp bukan paten nila.. yg KM punya murah sikit kot... baru RM 50 hihi

    ReplyDelete
  9. sy xde lg pun..gune blend biase tuh sbb de dua bkend..satu utk blend cili satu blend buah

    ReplyDelete