11 Minggu !


BabyB 11 minggu dah!!! Lagi 29 minggu.

Takde perubahan lagi dengan alahan. Pas makan rehat. Baring n tengok anak-anak. Selama ni memang update entry guna iphone jer. Klu idok, mmg tak berblogging lah.. Hari ni selsema...dugaan itu datang pasti ada hikmahnya!  Doakan baby n mommy sihat ^_^  

The Bump Pregnancy | Week by Week Pregnancy Application

Baby 11weeks. Wahhh teringin nak tengok baby!!!!

Baby sebesar saiz buah limau.


Mommy tak nampak dan tak rasa apa lagi. Nampak perut membuncit jer. Eh rasa gak, rasa loya. Betul ke kalau kuat alah maksudnya rahim kita kuat?


-Cepat penat ya. Loya tak habis lagi. 
-Hahahaa kentut tu memang dari anak pertama dan kedua. Hik! Sorry daddyG.
-Mood apa pon tak ada. Layan anak. Dan rehat. 
-Krem takde. Yang ada lenguh sana sini.
-Selulit? Normal kan. So its ok.

Hello Baby Application

Nak dengar jugak jantung babyB!!!!

Dalam banyak-banyak application yang ada, yang atas tu mommy berkenan. Yang bawah daddyG berkenan. Sejak mengandung Adam Rayyan lagi daddyG download apps Hello Baby tu.

Tak sabar! Tak sabar! Nak g jumpa doktor Harzana! Nak tengok babyB!!


16 comments:

  1. Semoga kdua duanya sihat.. heheh tetiba tak sabar nak mengandungl.. ehhhh lambat lagi

    ReplyDelete
  2. preggy yer...tahniah..baik2 taw..

    pssstt, sy singgah sini smbil klik2 iklan sony..jmput sgah blog sy yer..

    ReplyDelete
  3. Tak sabarnya uncle lee nk dapat cucu lagi.. take care irra.

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan. Bnayka kongsi tips ini. Sesuai jadi bacaan untuk ibu yang juga mengandung

    ReplyDelete
  5. semoga mommy dan babyB sihat...!! sha pun tak sabarrrr sangat nak tengok babyB...!!! ehh eksaitednyeeee

    ReplyDelete
  6. tahniah ye..wah..dah makin bertambah ni..excited kan nak tengok baby..jaga diri ye

    ReplyDelete
  7. wah..teruja tgk org pegnen..tp nk tambah masih x berani ekekeke

    ReplyDelete
  8. anis pon eksaited nak tggu kak ira bersalin.. nk tgk bby.. hihi.. jage kesihatan kak ira :)

    ReplyDelete
  9. Senang ada apps ni kan? Scha tak sabar tngu baby akak ni. Nak dtg bawak hadiah. hehe

    ReplyDelete
  10. Dah masuk 11 minggu? Jaga kesihatan ye mommy irra

    ReplyDelete
  11. Excitednya tengok orang preggy... hehe..

    ReplyDelete
  12. Semoga dipermudahkn semuanya.. :)

    ReplyDelete