Tahniah DaddyG!

Alhamdulillah!

Perihal ini rupanya yang buat mommy Irra punya mood blogwalking ke laut. Melayan loya-loya dan alahan di awal kandungan. 

Tahniah Mommy Irra!! Hadiah hari jadi la ni eh? Huhuhuu

Tahniah DaddyG!! Kata plan pregnant tahun depan? Ini beranak tahun depan tau!

Tahniah Adam Rayyan nak dapat adik lagi!! Abang oo abang.. 

Tahniah Anis Insyirah nak jadi kakak. Kena tukar title dah laaa... Kakak Anis Insyirah.. Mommy dok rasa adik kecik g.. Tak pa lah. Dulu abang adam dapat adik umo setahun 10bulan..Anis Insyirah pon bakal dapat adik umo setahun 10bulan..

Semoga baby membesar dengan sihat dan sempurna. Semoga mommy tabah melayan baby, Anis Insyirah dan Adam Rayyan. Diberi kekuatan "super mommy" dalam menjalani kehidupan seharian.

Kawan-kawan doakan baby mommy Irra sihat ^^

TAHNIAH!!!


23 comments:

  1. tahniah.. semoga sihat selalu dan dipermudahkan

    ReplyDelete
  2. waaa bestnya , bertambah lagi ahli keluarga :) Tahniah mommy irra :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kak ira... patut le semacam je..hihi.. lepas nie banyak entry pasal new bby la kan.. tumpang gembira.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mood kelaut lagi ni...mencri mood..hehe pasal adam rayyan anis insyirah n baby lah :D

      Delete
  4. Alhamdulillah rezeki tu, tahniah irra :-)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak irra. rezeki bulan syawal ^^,

    ReplyDelete
  6. wahhhh.
    tahniah kak irra!
    welcome to d world baby.

    ReplyDelete
  7. tahniah kak ira. semoga Allah permudahkan

    ReplyDelete
  8. Tahniah kak ira. Berita gumbiraaa nii! Hehe.

    ReplyDelete
  9. congrates ira...tu punca susu drop eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-d itu la rupanya punca susu drop

      Delete
  10. TQ atas kad raya...^_^ Entry balas http://www.aimisyahirah.com/2014/08/kad-raya-dari-blogger-irrayyancom-dan.html

    ReplyDelete
  11. Tahniaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Daddy G

    ReplyDelete
  12. laaaaa sebab ni rupanya yg mood ke laut hahaha... congrats!!! cuba past baten kat KM ni... dari dulu sampai skang sorang tu je hahaha.. :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah..pcl tumpang gembira dgn berita dapat anak ni...semoga baby sihat dan mommy dia ceria selalu.

    ReplyDelete