Kambing lagi!

Cerita gulai kambing rias pisang hari sabtu. Ini cerita hari ahad lepas. Siap posing mommy irra dengan kambing 2 ekor. 

kambing oh kambing

dua ekor kambing

Kambing di makan bersama roti dan salad bersos black pepper dan mayonis

Kambing di makan bersama nasi. Ada beraneka lauk tambahan. DaddyG ambil ayam goreng berempah sahaja.

dah settle makan kambing, laksa pulak.

menuang kuah laksa penang

ada pulak menu tambahan: bihun sup yang sangat menyelerakan

Sedap sungguh laksa mak kak dayah buat ni.

daddyG suruh ambil bihun sup

Nampak sangat sedap. Tapi perut dah penuh. daddyG layan seorang je.

sempat ambil gambar dengan kak dayah sebelum balik. muka menghadap cahaya. oi tak boleh nak buka mata

kak dayah tapaukan homemade aiskrim oreo.
Terima kasih kak Dayah jemput kami sekeluarga ke Masjlis Open House Hari Raya. Tahun depan jemput la lagi,...hehee

16 comments:

  1. Aaaa, kambing. Feveret scha ni kakk. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makanan sunnah harus jadi feveret semua org :)

      Delete
  2. ya ampun beso nya kambing tu ira oi... haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejam setengah habis sekorr.... Heeee nampak sungguh besar dan menarik kan

      Delete
  3. Wow!! Sedapnyaa.. ngidam kambing golek sebenarnya.. huaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngidam?dh berapa bulan ena? Hahahahahaaaaa

      Delete
  4. Bestnya.. meriahnya.. sedapnya.. dan segala-gala 'nya' la xD

    ReplyDelete
  5. Ya Allah... mommy !! nak kena cepuk dengan Sha ke..?? kenapaaaaa kambennnnnn ??? adoiiiii meleleh air mata tengok 2 ekor kambennnn gantung tu... dushhh dushhhh muka mommy yang ayu tu..... jelesssssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Geram kan tgk..klu ada rezeki nak buat gak jamuan kamben ni..mommy jemput sha dtg nnt..heee tapi ntah bila :p

      Delete
  6. Nmpk sdp2 la menu kat at as tu aishhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap lya. Terima kasih tuan rumah menjemput. Dapat makan sedap2.hehe

      Delete
  7. kalau open house ada kambing mmg fave saya.tu terkam dulu,heheh

    ReplyDelete
  8. wahhh sedapnyee kamben.. besaaa....hihi...

    ReplyDelete
  9. Hebat..maveles menu² kak Dayah, ..boleh makan semua ke Irra??

    ReplyDelete
  10. Kambing golek! Sampai 2 ekor tu mesti jemputan ramai :-)
    Peyut mommy irra dh besorrrr :-)

    ReplyDelete